Rozvod Žilkové: Agáta zuří, Matěj šokuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rozvod Žilkové: Agáta zuří, Matěj šokuje

Pozadí rozpadu manželství Veroniky Žilkové (60) a Martina Stropnického (65) se začíná vybarvovat. K situaci, která byla pro mnohé minimálně překvapivá, se totiž začaly vyjadřovat i děti. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
22. 03. 2022 12:25

Pan Stropnický dělá dobře, že se k rozvodu veřejně nevyjadřuje. Jako diplomat a gentleman nebude chtít prát špinavé prádlo na veřejnosti. Ohledně rozchodu emailem - v telefonu by ho nepustila ke slovu a propadla by hysterii. Nad emailem se může v klidu zamyslet a nepřekrucovat pak jeho slova.
Ze zveřejněných informací chápu to, že Žilková kariéru kvůli němu neopustila, protože v Izraeli byla všeho všudy asi 15 měsíců. Nejprve za ním odmítla odletět dcera, takže přijely až po půl roce, od února 2019. V dubnu 2020 se vrátily zpět do ČR.
V jejich domě žije syn Cyril, chalupu, kterou měl Stropnický rád, prodala proti jeho vůli, aby peníze dala Agátě, v dalším domě, který teď pronajímá, měl bydlet syn Vincent. Žilková rozdala své majetky svým prvním dětem. Sama, s jeho dcerou, žije ve starém domečku. Tam se měl vrátit na stáří? Kvůli prodeji chalupy s ní v létě nemluvil tři měsíce. Koncem roku vydala knihu, která ho ponížila. Nehodí se pro dámu zveřejňovat takové soukromí. Dal jim všem letenky, chtěl je v Izraeli. Kdo za ním přiletěl? Takže asi po dvou měsících dovolená s vlastní dcerou a manželkou, dovolená na rozloučenou, dává smysl.
Stropnický byl v té rodině páté kolo u vozu. Žilková se nechovala jako manželka, ale jako sobecká matka a on měl za povinnost se o ní a její děti postarat.
Výmluva, že se rok neviděli, protože byly zrušeny přímé lety?? Snad umí na letišti přestoupit. Žilková měla následovat svého manžela, vytvářet mu zázemí a pomáhat v jeho práci. Evidentně ho dostatečně nemilovala. Nerespektovala. Až když se rozhodl svůj život řešit, tedy bez ní, když ona nechtěla být s ním, tak se hroutí, že nebude mít materiální zázemí. Smutné.
Podle jejích vyjádření chápu, že se Stropnický ani nechce vracet do Čech. Je v důchodovém věku, zřejmě zůstane v Izraeli a co s manželkou na emailu, která jenom bude požadovat peníze, ale manželkou mu není?
A zničené dětství Korduly? To je opravdu úsměvné. Pro ní hlavně bylo dobře poznat život v Izraeli. Poznat jiný svět.

Hamiro
20. 03. 2022 13:15

Jsem na straně pana Stropnického. Rozchod pomocí e-mailu je jasná volba. Pokud reakce své ženy zná, proč by se s ní konfrontoval. Dovedu si představit hysterický výjev, výčitky a obviňování. Když cpe horem dolem Agátě a nemyslí na další děti, to žádný chlap nevydrží. Možná se zmínil i o Korduli. Mnoho času věnovala dospělým děckám, ale méně času manželovi. Co zasela, sklidila. Asi nebude manželský typ.

-bello-
18. 03. 2022 23:59

Žilková zarazila diskuze, tedy ať si nasadí náhubek a sklapne!!!
Hysterka v 60 líčí své pocity a když jí někdo chce vzkázat, že ať si to nechá pro sebe, tak diskuzi o sobě zakáže.
Trapka - sděluje národu, že ho miluje.
Je jí patnáct ?!!
Je tupá, strašně tupá a strašná štěkna! A za tím si stojím!
At z toho manželství nedělá selanku. Z 18 let, jestli byli dohromady 5 let.On si zalezl doma do pokoje, chtěl mít klid, ona věčně řeší její děti, věčně peníze, věčně ječí a věčně něco překrucuje a imrvére je to chudinka oběť.

mbmb
18. 03. 2022 20:32

Nehezky vyzily a bezcharakterni Martin musí mít tajnou zbraň že si ho baby předchází.Ma hnedy krk jak podlézal Dáši a Havlovi ve Vatikánu ,pak nevěděl z čeho bude žít, chtěl kočovné divadlo a ejhle šéf na Vinohradech, ministr obrany a velvyslanec!!!!
Ten člověk je mizerný ve všem na co hrabne, charakter pod psa

Uživatel_5252145
18. 03. 2022 08:36

O Žilkové Veronice,co ještě říci, názorů hodně, z některých čiší zášť, a někdo tuto herečku, staví až na nejnižší příčku, blbka, zlatokopka apd. Lidi, jak můžete takhle soudit, člověka pouze od stolu!!. Herečku jsem měla čest potkat kdysi v jedněch Lázních. sympatická, usměvavá a né blbá! Herečka na svém místě, V každé její roli, je vidět vysoké nasazení a píle,mě se nezdá, že by jsme měly tuto herečku stavět tak nízko. Soukromý život, většina herců, není zrovna ukázkový, a nakonec, soukromí a kvalita herce, je zcela něco odlišného. Proto za mne, vážím si ji jako matku, herečku a osobnost.

mbmb
16. 03. 2022 14:44

Nejlepší je když Zuzana Paroubková chválila Jirků a Žilková toho vyzileho chlapka také a další ženy ochránkyně a frnk za měsíc vše je jinak.

vesely_kaktus
16. 03. 2022 19:56

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

DWEI
16. 03. 2022 11:31

Na Plesku byl článek a protože se diskutující vyjadřovali nelichotivě k Žilkové, tak po několika hodinách diskusi zrušili a smazali. Je vidět, že Žilková je holt vlivná osoba , která se zřejmě zavázala zásobovat Plesk dalšími pikantnostmi a nadávkami na hlavu Martina Stropnického. Byl vůbec blázen, že si tu bláznivku vzal a zřejmě proto vše i řešil mailem. Nechtěl před dcerou Kordulou oznamovat konec a navíc Žilková by udělala na letišti v Dubaji hysterickou scénu

lihocech
17. 03. 2022 04:58

A co je ti po tom, ty megahloupá osobo? Tvůj vztah je komické daleko víc

cukrenka
16. 03. 2022 11:19

Moudří kdysi řekli: Nevyměňujte plody za květy.
Anebo : Sex unaví veselé podvodníky......

-bello-
16. 03. 2022 10:15

Jen upřesním.Ona n e m á 2 děti osvojené, měla je v pěstounské péči a jako pěstounka na ně dostávala i peníze.
Je mi jedno, proč si je vzala, ale není mi jedno, že všude vydírala, kolik že má dětí a nemá peníze.Od každého otce měla navíc alimenty a od jednoho dostávala kšefty v reklamách a další jí pomohl s barákem. Hysterka ty děti rovnala na jednu hromadu, extra výchova to nebyla, vychovávaly se samy.Facky jen lítaly a to by si málokdo dovolil, aby na něho nevlítla sociálka.Žilková by pro prachy udělala úplně všechno, tak jak její táta Žilka.Stropnický s ní ale hospodařit tak, že bude dotovat její parchanty nechtěl , tedy ani zaplatit Agátě barák ! S Žilkovou si začínat neměl, protože ta slepice za chvíli vyzvrací i jaké má spodní prádlo a kolik měří jeho penis.

vesely_kaktus
16. 03. 2022 20:04

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
16. 03. 2022 23:51

vesely_kaktus
------------------
já to tady klidně " řeším."Žilková se na těch dětech podepsala .
Verunka Žilková se umí ale prodat !!!
6 dětí jistě není málo,nikdo neříká, že na nich profitovala ! Ona na ně nestačila.
Stropnického si jistila v 50 letech dalšími těhotenstvími
Stropnický byl finančně OK, když si ji bral.Má byt kousek od Stros­smay­eráku,­Pokud vím, měl další na jiné MČ.Krásný. Ale šel k ní do Suchdola, ona by do jeho bytu nešla.
On není úplně hloupý, ale že vyházel herce z Vinohradského divadla nedávalo smysl. A že si vzal Žilkovou nepochopí nikdo.Jenže Žilková balila i mého blízkého příbuzného, který má úžasné charisma a hlavně tituly ! A jí MUDr. prostě okouzlují.Takže víme, jak je snaživá .
Jazyků já umím perfektně taky dost, ale nemyslím, že to je nějaký extra zázrak.Ke kariéře jen jazyk nestačí.
Stropnický v diplomacii umí, je Žid, v Izraeli je jak doma, být jím, vůůůbec bych se sem toho marasmu co nás čeká já nevracela. Nevím. jak se jako velvyslanec popasuje s faktem, že Izrael jaksi odmítl Zelenského, zatímco v Česku je z něj Zemanův hrdina pro to, že neutekl z Ukrajiny z našeho Fialy je dokonce hrdina globální. , za to, že obklíčen ochrankami Ukrajinu navštívil

backora
16. 03. 2022 09:57

Umím si představit tu scénu, kterou by Žilková ztropila, Agáta, jaká matka taká dcera. Chlapi jsou rádi, když se jich zbaví.

vesely_kaktus
16. 03. 2022 20:05

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mbmb
16. 03. 2022 06:53

Ano viz níže , on cesilko trapak a ona vyschlý hlas se chová jak lakomec který prodá i kalhotky blesku.Pro ČT natočila hnus a patří celá rodina Chocholouskovi

-bello-
16. 03. 2022 01:01

Sprostá až oplzlá Žilková a její Agáta a namyšlené střevo Kordula, to je něco!

-------------------------------------------------------------------------------

A Prachař utekl za 5 min. 12

nazca
15. 03. 2022 23:42

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

DWEI
16. 03. 2022 00:03

nazca -

tulip
15. 03. 2022 19:53

A co ta n.án.a čekala?Její holka Agáta je č.ú.za národa a ostatní děti?Šilhavá Kordula?A ti kluci?!A Verunka plače a diví se.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.