Asi každý ví, že Dominika Gottová (48) a její manžel Timo Tolkki (55) nemají s Ivanou Gottovou (46) zrovna ty nejlepší vztahy. Timo o sobě dlouhou dobu nedal vědět, teď ale vyšel z nory a drsně se do vdovy po Karlu Gottovi (†80) obul.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Hnus tady ti dva.KG. Dominička v 15ti rychle pochopila, jak se dá přijít k penězům a nechala si změnit jméno na Gottová. Tatínkuje jen když se jí to hodí, jinak se moc nestarala. To si Gott tedy zadřel třísku, když si s tou její matkou začal. A ten její feťák - škoda mluvit. Ať začnou konečně pracovat a ne se jen přiživovat.
Je to prostě chudák. Mozek zalitý sádlem. Chápu že je našvaný, vždyť si bral dceru nejznámějšího zpěváka v česku, cítil prachy....no a teď nic... Normálně myslící lidé si knihu nekoupí nebo pro ně nebude nijak zavažná, bohužel jsou i takoví, co ji budou hltat....přestože to bude kniha zoufalce, co se neumí uživit.....věřím, že pokud zajde moc daleko, k soudu to půjde....uvidíme, jaké má důkazy např. o tom, co dělo za zdmi Bertramky....jakoby tam žil, b*l*b* vymaštěný!
Nedostatek prachů ho musí drtit, když se v tom tak plácá. Na jedné straně chce obvinit nebožtíka, že má stovky levobočků a na druhé straně chce odhalit jeho sexuální orientaci? Jakou? Timo, nech si změnit medikaci.
Smysl pro spravedlnost? Mně je Tolkki úplně ukradený, stejně jako Gott a Ivana. Celá tahle kauza mě v podstatě nezajímá. Reaguju na ten chaotický vzteklý výlev nemocného člověka, toť vše.
Nepřekvapuje mne, co si zase vymyslí. Ivany je mi líto, nezaslouží si takový nevděk, Karel Gott má smůlu s nejstarší dcerou, co ta už stačila udělat neshod a ještě udělá. Je vidět, o co těm dvěma jde. Celý život podporoval Karel Gott Dominiku a její maminku, dárky, peníze, auta, vyrovnání v částce 6 milionů korun. Je vidět, o co jí jen jde, o peníze, nic víc. Ještě, že další dcery jsou v pohodě. To měl aspoň Karel Gott štěstí s Lucií, Charlottou a Nelly