Kruté přiznání Rottrové: SYNDROM TOTÁLNÍHO VYHOŘENÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Kruté přiznání Rottrové: SYNDROM TOTÁLNÍHO VYHOŘENÍ!

Bezmála půl století patří Marie Rottrová (80) mezi stálice našeho hudebního nebe. Nestárnoucí zpěvačka má za sebou ale i krušné období, kdy ji postihl tzv. syndrom totálního vyhoření. Zpívání jí už nepřinášelo radost, ale spíše smutek a stres.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mbmb
25. 01. 2022 08:27

Glorifikace starých zpěváků je neúnosná.Zavedl vše Gott a hlavně zpíval na playback.A nejlepší byl program pan herec Donutil.Osklivy již jako mladý a mimo vojáků v Peliskach a Baronech ten jeho projev je otresny a ještě propaguje syna,který je slabý jako mladý Polívka.Fagani kovaných soudruhu měli život, školy zadarmo na které si ukázali .Prostě jako sislava Zagorova, veverka s předkusem se dostala na herečku.Wagner zaplevelil primitivnima holky z naší školky hudbu a místo aby se styděl tak se vychloubá.Nemate šanci přes tyto exoty jít nikam ,herečka Halina, Adamec a další.....Lístky na ně nakupují státní podniky a chudáci pak neví kdy je dost! Se stářím to nemá nic Udo Jurgens zpíval v 80 jako nic, skládal uzasne písně a nabízel kvalitu melodie i textu. Člověk se musí smát nenazranosti z otřesných poměru vzešlé Turner,ktera bydlí na zámečku v CH a kupuje další ! Všichni ti hraboši se lidem ukazali během posledních 2 let v pravém světle.Narikaji ,neboť ty nezasloužene peníze nechodí.
Neckář synovec Kabrhelová, starý Štaidl, Vondráček zaprodání rezimu

begonie
25. 01. 2022 07:41

Zpívat budou (Rottrová, Zagorová, Rezek, Neckář...) dokud budou lidé kupovat vstupenky a když přestanou, tak budou objíždět třeba domovy seniorů jako Pepíček Zíma....

janpiskot
25. 01. 2022 07:26

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.