Před 80 lety z Terezína udělali ghetto. Říkali, že nám dali město... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Před 80 lety z Terezína udělali ghetto. Říkali, že nám dali město...

Před osmdesáti lety se Terezín proměnil v koncentrační tábor. Od listopadu 1941 zde byli věznění Židé, kteří pak odjížděli do táborů v Osvětimi, Treblince či Sobiboru. Mezi prvními byla i Helga Weissová-Hošková (92).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
05. 11. 2021 22:08

Zvedá se mi žaludek z českých politiků, kteří se omlouvají veřejně Němcům za odsun.Zvedá se mi žaludek z Rakušáka Schwazenberga a jeho keců na Benešovy dekrety, který jsou tady právě kvůli jejich " vůdci "od nich z Rakous.
Bestiální pronásledování Židů v novodobých dějinách se s Němci potáhne ať chtějí, nebo nechtějí a taneček "uctění " památky lu krypry v Resslovce letos v srpnu německým prezidentem mi přišlo trapně pokrytecký, protože mu nevěřím nos mezi očima..Naštěstí byl Zeman ještě pohromadě, ale být tam takový Drahoš ( puta Čaputa v kalhotách ) , odevzdá mu servilně i klíč od města.
----------
Jsou věci, které se nikdy odpustit nedají, jak říká mnou milovaný A.Lustiga a já dodávám : jsou prostě některé národy, s kterými se kamarádit nemusíme a je lépe, když si je držíme rozumně od těla! To je diplomacie, v které totálně selhal Schwarzenberg a naprosto rozumím chytrému Zaorálkovi, že do toho svinstva kopírek lesnického učně odmítl vstoupit .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.