Gottová u konce s dechem: Rozhodnutí, které se dalo čekat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gottová u konce s dechem: Rozhodnutí, které se dalo čekat!

Že by dcera Mistra, Dominika, zažívala šťastné období, to se říct rozhodně nedá. Po vleklých potížích ve Finsku konečně učinila rozumné rozhodnutí.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AliAlice
22. 09. 2021 09:37

Prosím vás osobo,která se skrýváte za nickem hanainge,už si dejte pokoj. není to ani vtipný,a ani k smíchu...všichni víme,co je to za lenošnou fňuknu,tak šetřete s vychvalováním...je to dospělá ženská,která do dneška jenom fňuká,a využívá druhé.Ani se tomu jejímu Timovi nedivím,že zmizel do Mexika,protože pohled na tu vyžranou ukňouranou babu by otrávil každýho...

hadafan
21. 09. 2021 18:38

A je to tu zase,jak na kolovrátku.Jiné to už nebude,co čekala,profláklá nevzledná osoba.zase bude mít bulvár pré,každý prd této opuchliny denně na titulku.Měla by zkusit život normálního tuctového pracujícího rodiče,to by valila bulvy ještě víc,chuděra.Neumí nic,nemá nic,naprosto zbytečná osoba,jen to jméno vystrkuje.To musel být mejdan.

hejhej
21. 09. 2021 19:52

hadafan:
Dominika je hnusná, lenivá lemra.

janapi
21. 09. 2021 15:42

Nakonec bude čekat na zbytky u mámy pod oknem...jo jo - to se baštily krevetky na pobřeží - papulu plnou keců a hlavně lží...ještě že se toho táta nedožil. Udělala si z Čechách takovou reputaci - že ani hajzlbábu není schopna vykonávat. Jméno po tátovi si ponechá-neboť se bude snažit hrát na city...ale většina zde měla a má ráda Karla a nikoliv tento jeho skutečně nejhorší úlet!

rydlo
21. 09. 2021 13:08

Ve Finsku stačí Dominice dávky pouze na jídlo a nájem? Už jí nezbývá na chlast a fet? Tak Dominika přiletí do Čech, aby si zjistila možnosti ohledně práce? Už to vidím, jak jí u nás každý bude nabízet práci, hlavně po tom, když se tu předvedla, jaký je to „spolehlivý” pracant. Ta si hledá práci jen hubou přes bulvár, ta nikdy dělat normálně nebude.Vždy měla pouze krátkodobé zaměstnání, nikde nevydržela delší dobu. Každou chvíli se hroutila a sváděla to na psychické problémy. Ta umí žít pouze na cizí účet a myslí si, že ji tady opět bude živit bulvár a Lubínek. Pokud přitáhne nazpátek, to zase bude každý den plný bulvár té ožralé opuchliny, jak chudinka stále hledá marně práci!

hejhej
21. 09. 2021 12:10

Celý život nic pořádně nedělala, nic neumí, jenom se prodávat do bulváru. Jenom žila z peněz otce a slibovala, že si najde práci apod. Druhý dcera Lucka, která na rozdíl od Dominiky se bulváru neprodává a především nekňučí. Dominika je hloupá, trapná.

Dianthos
24. 09. 2021 02:08

Druhá dcera je po své matce. Pragmatická prodavačka. Od otce dostatečně zajištěná. Nemá důvod spolupracovat s bulvárem. Pro ní je výhodnější spolupracovat s dědičkou Ivanou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.