Výtržníci vzali Šumavu útokem: Zbili strážce parku a shodili ho do jezera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Výtržníci vzali Šumavu útokem: Zbili strážce parku a shodili ho do jezera

Neukáznění návštěvníci zatápí strážcům národního parku na naší i německé straně Šumavy. Chodí, kudy je napadne, táboří v klidovém území, rozdělávají v lesích oheň, plaší zvěř. Neváhají se ani uchýlit k násilí.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
08. 08. 2021 21:40

Pražskou přírodu a Vltavu zase vzali devastačním útokem Ukrajinci.
Pálí ohně na loukách a v chráněných oblastech, klidně každá grupa svůj oheň , kolem ohňů bordel a vajgly a jsou po nich co 10 m vypálená kola v trávě.Dokáží pálit i plastové talíře a zákaz ohňů jim je jedno.Na Ukrajině bylin zvyklí. Na oheň si lámají větve , sem tam mají už i podpalovače, leckdy to čoudí, že černý dým je pro Policii ČR navigátorem. . Oni se nebojí vůbec ničeho !
Kromě toho loví ryby, rybářské lístky -povolenky nemají.Kde co dozrává vědí jako první, poznáte to podle zlámaných větví stromů. Když se jim něco řekne, jsou drzí a pošlou vás do pr... , prej bychom se bez jejich pomoci ( pracovní ) tady posr... .

Ano, tak s námi mluví! A to i v tramvajích, kde nechtějí mít na nose respirátory. Kvůli rozdělávání ohňů se na ně pořád volá policie.Ta by mohla vyprávět !

Saschajede
01. 08. 2021 19:10

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.