Jiří Babica, známý český kuchař, který každou neděli ukazuje lidem, jak lze snadno a dobře vařit bez nutnosti exkluzivních (a pořádně drahých) ingrediencí, právě dnes slaví padesáté narozeniny! Nedělní Aha! se přidalo ke gratulantům a den před oslavami Jiřího vyzpovídalo!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jeho recepty chutnají i našim známým.Se saladonem Pohlreichem jsem si neuvařila ještě ani vývar a hlavě se bez těch jeho *** s lanýži,tuňákem,itálií a dalšími vrcholy gastronomie obejdu .
To, co ukazuje Babica lidem, je normální p.r.a.s.á.r.n.a. Jeho vývoj se zastavil někdy před 25 lety. Je vidět, co jste to za odborníky, když Babicu hodnotíte jako kuchaře. Ty splašky z umělých bujonů jíte? Dáváte dětem? jak málo stačí a máte levný a přírodní vývar. Když jsem viděla Babicu, jak dává na studenou pánev olej, do studeného oleje ingredienci, tak to stačilo. Už učeň v 1. ročníku ví, že to je na vyhazov z kuchyně. Takže všichni ti ostatní TV kuchaři, co něco umí, jsou podle AHA asi co?