Zoufalství Dominiky Gottové děsí: JDE O ŽIVOT?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Zoufalství Dominiky Gottové děsí: JDE O ŽIVOT?!

Myslela si, že po smrti tatínka Karla Gotta (†80) začne v Česku nový život a povstane jako Fénix z popela. Jenže její snažení zatím nepřináší kýžené ovoce. A podle magazínu Pestrý svět je na tom údajně Dominika Gottová momentálně tak, že je její jedinou útěchou Timo Tolkki, kvůli němuž chtěla z Finska pryč.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

kristinn
01. 09. 2020 19:00

Všetko si pokazila sama.Všetko.Vždy si robila, čo chcela, neposlúchla ani otca. Koľkokrát jej pomohol a všetka jeho snaha vyšla navnivoč.Keby sa nebola k Ivane chovala inak, dnes mohlo byť všetko iste trochu inakšie.Púšťať do éteru, novín, hlášky, že otec si mal radšej zobrať Alicu, by nikomu na vzájomných sympatiách nepridali.A chodenie tam a späť k manželovi tiež svedčí o jej nevyrovnanosti. Nevie, čo chce, raz tak, raz onak.Držala som jej po poslednom návrate prsty, snažila som sa veriť, že sa konečne spamätá. Ale jej vystupovanie v médiách ma vyviedli z omylu načisto a už nemám s ňou žiadny súcit, ani pochopenie.kto chce kam, pomôžme mu tam. Dobre to neskončí...

hanecek
01. 09. 2020 16:13

Dominika řekne jakoukoliv blbost, jen když se o ní bude psát. Dělá svému jménu jen ostudu, jako třeba Schwarzenberg...

fortun
01. 09. 2020 15:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

fanfan
01. 09. 2020 15:21

Hodne me svym neusporadanym zivotem pripomina Ivetu Barto­sovou­.Nepos­lechla tatinka,kdyz ji rikal at nechodi do Finska a podle toho to dopadlo.Neumi zit samostatne,chybi ji zasady pro normalni zivot a alkohol a drogy ji vsechno komplikuji a ten Tolki ji s tim rozhodne nepomuze.A jediny ktery by mel u ni respekt a mohl ji srovnat uz bohuzel nezije.A souhlasim s tim pokud se nepujde lecit bude to jeji konec.

rydlo
01. 09. 2020 13:51

Dominika poslední dobou dost tápe? Je to těžké, když si neosvojila pracovní návyky a když se musela začít sama živit na prahu padesátky, protože sponzor jejího zahálčivého života už není, je to pro ni obtížné. Proto i práce prodavačky je pro Dominiku náročná. Plat není nic moc a po zaplacení povinných položek (nájem a pod.) už jí nezbývá na alkohol a prášky v takovém množství, jaké potřebuje. A že se nemá o koho opřít? Asi tím myslí, že není nikdo, kdo by jí opět sponzoroval, aby nemusela pracovat. Kdyby si nerozbila vztahy s rodinou svého otce jejich pomlouváním v bulváru, určitě by rodina k ní měla jiný vztah. Takže Dominika dopadla, jak dopadla, na nikoho to svádět nemůže.

aveneta
01. 09. 2020 12:45

Pokud někdo má zájem opravdu pracovat, tak jí vždy najde, byť by to byla práce v tzv. montovnách u pasu, ale Toto Domika by zřejmě nevzala, raději bude budlikat v mediích a hrát si na chudinku

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.