Pobouřená Dominika u hrobu táty: TVRDÁ ODPOVĚĎ IVANĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pobouřená Dominika u hrobu táty: TVRDÁ ODPOVĚĎ IVANĚ!

Až dva dny po otcových 81. narozeninách přišla nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (47) k tátově hrobu na pražských Malvazinkách! Překvapivě v doprovodu své maminky Antonie Zacpalové (85), která původně avizovala, že k místu posledního odpočinku své bývalé lásky nepůjde. Dominika přitom nenechala nit suchou na vdově Ivaně Gottové (44).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
17. 07. 2020 12:26

Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta.

Dominika Gottová je milá, pracovitá a fajn dáma, která nemá žádné problémy s alkoholem. Dále je fakt, že Dominika Gottová s Ivanou Macháčkovou nemá žádný kontakt a s tím Dominika Gottová má pravdu.

Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

fido2
17. 07. 2020 11:17

Všechny dělají u toho hrobu jen divadlo. Ale že se rozvádí Lucie, tak to nepochopím... dvě šikovné děti, velká škoda. Co chtějí oba ještě najít?

rydlo
17. 07. 2020 11:13

Od pobouřené Dominiky tvrdá odpověď Ivaně:

„Velice nás mrzí nekomunikace v rodině, protože bychom se rády rodinných záležitostí účastnily a zcela jistě bychom se jmenovitě ke společné kytici připojily,“ reagovala Dominika na věnec od vdovy Ivany a svých sestřiček, který na hrobě je a na němž chybí její jméno.
Nad tím už zůstává rozum stát, tak všech rodinných záležitostí by se ráda účastnila a i jmenovitě by se chtěla ke společné kytici připojit i matka Dominiky? Jaká že ona je rodina? Je opravdu vidět, že na Dominice se projevují následky prášků zapíjené chlastem. Napřed říká, že je s rodinou v kontaktu a pak řekne, že ji mrzí nekomunikace. Chudinka si myslí, jak je důležitá osoba, že se o ní stále píše, ale už i novináři z ní mají srandu, co z ní vylézá za hovadiny.

hadafan
17. 07. 2020 11:08

A proč by jí volali,aby zase ptala apanáž?Nijak jinak by to totiž nedopadlo.A ještě by dělala drahoty ,jak to umí jen Dominika.Pokud se nezajímá,čemuž lze věřit ,tak at si nestěžuje a nedělá za sebe větší bl.ku než je.Ale zas by nemohla do bulváru.Je to nepodara na entou.Škoda slov.O tyto lidi se radši nezajímat, a tím se zbavit zcela zbytečného problému.U Dominiky totiž jestli je to tak nebo onak,tak je to vždy špatně a skončí to v bulváru.

jity
17. 07. 2020 09:42

Proč bych čekala na Ivanu, když chci položit kytku otci na hrob tak čekám až mi někdo zavolá? Dominika nemá hubu? Nemohla se Ivany zeptat sama?

majojo
17. 07. 2020 09:33

Jestli se chtěla zavděčit veřejnosti, měla se dostavit s košťátkem, hadýrkem a konvičkou a vyleštit tatínkovi pomníček, případně ho omýt upřímnými slzami. A nezapomenout se u toho nechat vyfotit. Tatínkovi na počest.

konvalinka34
17. 07. 2020 08:14

Pobouřená Dominika? Proč není titulek Blb@ka .....?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.