Letošní dovolené? Češi budou dobývat Česko! | Ahaonline.cz

Registrace

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 24. srpna 2026

Svátek slaví Bartoloměj, zítra Radim

Letošní dovolené? Češi budou dobývat Česko!

Mořské pláže letos prý necháme ladem. A budeme se řídit heslem všude dobře, doma nejlépe! To vyplývá z průzkumu, podle něhož téměř 80 procent Čechů letos plánuje dovolenou v tuzemsku. Utratí za ni kolem šesti tisíc korun.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

milos pikal
18. 03. 2026 13:01

milos pikal
18. 03. 2026 13:01

Bruza Tomas
12. 03. 2026 12:20

Potřebujete peníze bez zbytečné byrokracie, zdlouhavého schvalovacího procesu, nesplňujete podmínky v bance nebo vám banka zamítla úvěr? S tím vám můžeme poradit a pomoci. Na trhu s úvěry působíme již více než 15 let a úvěry poskytuje soukromý investor. Pomohli jsme již mnoha klientům s rychlým financováním, úhradou zatížených pohledávek, nákupem nemovitostí. Poskytli jsme peníze i na financování jiných projektů.

Nemáme náročný schvalovací proces, nenahlížíme do registrů, proplácíme i exekuce a další pohledávky.

Naše úvěry jsou poskytovány na základě ručení nemovitostí (dům, byt, chata, stavební pozemek, polyfunkční budova, stavební pozemky a další.. kontaktní email: bruza­tomas­6@gma­il.com

BARSOVÁ KAROLINA
02. 02. 2026 07:23

Vím, jak důležité jsou v oblasti financí důvěra a klid. Proto ke každé půjčce, kterou sjednávám, přistupuji s trpělivostí, jasností a plnou transparentností.
• Jasné a poctivé podmínky půjčky
• Transparentní proces od začátku do konce
• Důvěrné nakládání s dokumenty
• Osobní podpora po celou dobu
Žádný tlak – pouze strukturovaný a respektující přístup, který vám pomůže posunout se vpřed s jistotou.
Pro více informací mi napište email: karo­lina­barso­va0@gm­ail.com

BARSOVÁ KAROLINA
30. 01. 2026 12:44

Vím, jak důležité jsou v oblasti financí důvěra a klid. Proto ke každé půjčce, kterou sjednávám, přistupuji s trpělivostí, jasností a plnou transparentností.
• Jasné a poctivé podmínky půjčky
• Transparentní proces od začátku do konce
• Důvěrné nakládání s dokumenty
• Osobní podpora po celou dobu
Žádný tlak – pouze strukturovaný a respektující přístup, který vám pomůže posunout se vpřed s jistotou.
Pro více informací mi napište email: karo­lina­barso­va0@gm­ail.com

Breth Milos
30. 01. 2026 11:48

Ruman Josef
26. 01. 2026 22:39

Potřebujete finanční pomoc? Jste podnikatel? Jste v obtížné finanční situaci? Nebo potřebujete peníze na založení vlastního podniku? Nebo na zaplacení účtů, nebo na splacení domu či auta? Máte zájem o online finanční pomoc? Potřebujete spolehlivého soukromého věřitele s prokázanými zkušenostmi? Pokud ano, kontaktujte mě prosím na následujícím e-mailu: verner­jaros­lav875­@gma­il.com

BARSOVÁ KAROLINA
21. 01. 2026 00:47

Potřebujete rychlou finanční podporu? Nabízíme jednoduché půjčky s jasnými podmínkami, rychlým zpracováním a flexibilními možnostmi splácení.
✔ Žádné skryté poplatky
✔ Bezpečné a diskrétní
✔ Rychlé schválení
📩 Kontaktujte nás ještě dnes a začněte e-mailem: karo­lina­barso­va0@gm­ail.com

Uživatel_5869626
13. 12. 2025 08:37

Poskytuji půjčky seriózním jednotlivcům.

Hledáte půjčku na zahájení podnikání, financování projektu nebo prostě potřebujete peníze z jakéhokoli jiného důvodu? Jsme připraveni půjčit komukoli, kdo má nárok na splacení. Prosím, sdělte mi požadovanou částku a dobu splácení. Děkuji, že jste mě kontaktovali.

janapoluts7@post.cz

Uživatel_5869626
13. 12. 2025 08:36

Hledáte půjčku na zahájení podnikání, financování projektu nebo prostě potřebujete peníze z jakéhokoli jiného důvodu? Jsme připraveni půjčit komukoli, kdo má nárok na splacení. Prosím, sdělte mi požadovanou částku a dobu splácení. Děkuji, že jste mě kontaktovali.

janapoluts7@post.cz

janapoluts7@post.cz

janapoluts7@post.cz

janapoluts7@post.cz

janapoluts7@post.cz

Hledáte půjčku na zahájení podnikání, financování projektu nebo prostě potřebujete peníze z jakéhokoli jiného důvodu? Jsme připraveni půjčit komukoli, kdo má nárok na splacení. Prosím, sdělte mi požadovanou částku a dobu splácení. Děkuji,

Michal Polakova
12. 11. 2025 02:18

NABÍDKA PŮJČKY BEZ POPLATKŮ ZA ŽÁDOST

Nabízím soukromé půjčky pro jednotlivce i podnikatele.
Bez pojištění a poplatků.
Rychlé a diskrétní vyřízení v celé České republice. Možnost individuální dohody.

Řídil jsem se všemi pokyny, zůstal jsem v kontaktu a nakonec jsem získal půjčku ve výši 9 000 000 Kč. Celý proces byl hladký, profesionální a vše bylo srozumitelně vysvětleno. Žádný stres, žádné skryté poplatky.

Kontakt:
E-mail: Mich­alpo­lako­va@gma­il.com
Kontakt: WhatsApp: 704 247 275

FILIP HORÁK
10. 11. 2025 16:50

FILIP HORÁK

FILIP HORÁK

Mrácek Lukás
29. 10. 2025 16:09

Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: lukas­mracek­396@gm­ail.com
what­sapp:+­420797­816669

Mrácek Lukás
29. 10. 2025 16:05

Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: lukas­mracek­396@gm­ail.com
what­sapp:+­420797­816669

PLVLÍNA PLACHKÁ
27. 10. 2025 23:03

Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adre­se:pla­chka­plvli­na@gma­il.com

PLVLÍNA PLACHKÁ
27. 10. 2025 23:03

Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adre­se:pla­chka­plvli­na@gma­il.com

PLVLÍNA PLACHKÁ
24. 10. 2025 17:18

Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adre­se:pla­chka­plvli­na@gma­il.com

PLVLÍNA PLACHKÁ
24. 10. 2025 17:18

Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adre­se:pla­chka­plvli­na@gma­il.com

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.