Extempore Josefa Rychtáře: Zfalšovaná rvačka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Extempore Josefa Rychtáře: Zfalšovaná rvačka?

Vše dokumentuje pouze Rychtářův dvorní fotograf.  Rychtář to schytal, jedná se však jen o povrchové odřeniny.
Vše dokumentuje pouze Rychtářův dvorní fotograf. Rychtář to schytal, jedná se však jen o povrchové odřeniny. (Profimedia.cz)

Pouhý den po sebevraždě Ivety se Josef Rychtář (56) popral nejen se svým sokem Zdeňkem Macurou (39), ale i s neznámým fanouškem zesnulé zpěvačky. Vdovec dokonce skončil v rukou lékařů. Stále více však sílí podezření, že druhá rvačka byla ziscenovaná! Proč? Aby získal soucit veřejnosti coby oběť útočníka.

Podivných okolností kolem čtvrteční bitky je celá řada. Podle svědkyně byl útočník u Rychtáře před dvěma dny na návštěvě. Navíc, když k napadení došlo, jeho syn Jan jen nezúčastněně postával opodál a nerušeně si něco ťukal do telefonu. A podivné je i to, že se bitka odehrála právě v okamžiku, kdy byl události přítomen pouze Rychtářův dvorní fotograf.


Serveru TN.cz se ozval svědek, který byl konfliktu přítomen. Podle něj měl holohlavý mladík s sebou v autě partnerku a dítě. „Zaparkoval před domem a pak začal túrovat motor, asi aby na sebe upozornil. Podivné bylo, že ze zahrady okamžitě vyběhli čtyři lidi i s fotografem. Tomu pan Rychtář hned řekl, aby všechno fotil. To mi přišlo opravdu zvláštní,“ popsal svědek.
Podle něj Rychtář při bitce skutečně utrpěl několik šrámů a upadl na zem. Jeho syn Jan a další kamarád mu ale pomohli až na samém konci a útočníka nechali odjet.



Přečtěte si
illis
2. 5. 2014 • 22:56

Byl sice její manžel, no právě, moc dobře to měl vymyšlené. Tohle ani vyjít nemohlo, ona jemná, křehká a on despota, hrubián, manipulátor, komediant. A hlavně naprosto nezodpovědný .

soorry
2. 5. 2014 • 21:56

Jak se může chovat člověk, který prožívá velkou bolest, to není normální, truchlící člověk má myšlenky jinde, než vše obstará je se silami u konce. On to už snad měl naplánováno od svatby, co vše předvede českému lidu až dojde k tragédii, to snad aby odvrátil veškeré obvinění a podezření od své osoby. To tu ještě nebylo, ba ani ve filmu.

nefertiti21
2. 5. 2014 • 20:10

Rychtář je šílenec. Nechápu, jak může jít proti rodině Ivety ohledně pohřbu. On sice byl její manžel, ale nějak jim to nevyšlo.

illis
2. 5. 2014 • 20:05

Klid a pokoj Ivetě , hlubokou soustrast jejímu synovi a její vlastní rodině. Ne Rychtářovi, ten si nic takového nezaslouží . Iveta byla majitelka domu, který si pořídila na hypotéku před lety a Rychtář se k ní nakvartýroval, při své nízké inteligenci myslel hlavně na to, aby ji mohl jako manžel zcela ovládat, proto tak rychle pospíchal se svatbou. Tohle byl největší omyl Ivety, neměla si ho nikdy brát, měla ho vyhodit. Jak se k ní hnusně choval vypovídá i video před odchodem do divadla. Nařizoval jí co má dělat, ona ho upozornila, že ji nemá říkat co má dělat a že byl na ni ráno ošklivý. Co čekala od takového násilnického hovada. Já bych mu dala dědictví, že on byl její manžel, ale jaký manžel, nejhorší z možných. Tohle si Ivetka nezasloužila, ona se ho skutečně bála, proto tvrdila, jak jsou šťastni. Měla zavolat Policii, vykopnout ho a požádat o rozvod. Milující manžel by pro svou ženu vyhledal odbornou pomoc, jenže on spíše bránil, aby se její stav zlepšil. Hnusné, sprosté hovado a násilník. Rodina má pravdu, nyní chce divadlo a ne důstojný pohřeb. V jeho případě hlavně ať jsou ty Boží mlýny dostatečně rychlé .

hejhej
2. 5. 2014 • 19:35

Rychtář je hovado. Jasně, že ta rvačka byla fngovaná, když jeho přiblbej ochránce ušák jenom stál. Rychtář blbeček myslí, že všichni myslí tak primitivím mozkem jako on.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.