Jíří Macháček: Umí hvězdici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jíří Macháček: Umí hvězdici!

Jiří Macháček je showman každým coulem!  V Brně na pódiu během moderování bravurně zvládl i hvězdu.
Jiří Macháček je showman každým coulem! V Brně na pódiu během moderování bravurně zvládl i hvězdu. (pro Aha!: Igor Zehl)

BRNO – To byl výkon! Herec a zpěvák Jiří Macháček (40) tentokrát v roli moderátora pobavil diváky na Mezinárodním veletrhu módy Styl – Kabo, když si hned v úvodu »střihnul« hvězdici! Frontman skupiny MIG 21 předvedl svůj další um, když všem přítomným divákům také recitoval!

To byl výkon! Herec a zpěvák Jiří Macháček (40) tentokrát v roli moderátora pobavil diváky na Mezinárodním veletrhu módy Styl – Kabo, když si hned v úvodu »střihnul« hvězdici! Frontman skupiny MIG 21 předvedl svůj další um, když všem přítomným divákům také recitoval!

„Spouští se fén, spouští se fén, miláček všech žen,“ spustil svou recitační vložku Jiří Macháček. Tyto trefné verše patřily účesové exhibici brněnského Msalonu. Kolekci Steilmanna zase uvedl jako muž industriálního věku v ochranné přílbě a se sbíječkou v ruce. Obecenstvo nadšeně tleskalo a rozparáděný Macháček dokonce zorganizoval mexickou vlnu.

Před kolekcí dětského oblečení dlouze popisoval, jak jeho dcera Berta stále víc a víc prodlužuje dobu určenou na výběr oděvů a doplňků před odchodem do školy. Situace je už taková, že ovlivňuje i jeho co si má obléknout. Její kritice neušla ani vesta řidiče taxíku, který je do školy odvážel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.