Vojtek předvedl striptýz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vojtek předvedl striptýz!

Pepa Vojtek se nechal Terezou Pergnerovou v zákulisí vyhecovat a svlékl se v přímém přenosu.
Pepa Vojtek se nechal Terezou Pergnerovou v zákulisí vyhecovat a svlékl se v přímém přenosu.  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – To byl teda nářez! Frontman skupiny Kabát Pepa Vojtek (41) se při předávání Desky roku nechal v zákulisí pěkně vyhecovat, nejdříve svlékl kabát a nakonec ukázal své nahé tělo! „Připravte se na pořádnou Corridu!“ křičel do mikrofonu, co mu hlasivky stačily. A to všechno v přímém přenosu televize Prima!

„Byl jsem vyhecovanej. V zákulisí jsme se totiž s Terezkou Pergnerovou (31) špičkovali, jestli se svléknu, nebo ne. A já jsem hrozně moc chtěl ukázat svoje tetování, co mám na zádech,“ smál se Vojtek, který měl dvojnásobný důvod k radosti. „Po třech týdnech jsme se totiž viděli s klukama z kapely, takže jsme po vyhlášení šli ještě na chvilku popít,“ svěřil se Vojtek, jehož kapela získala cenu za nejprodávanější desku kapely i za celkové vítězství.

V kategorii nejprodávanější debutové album vyhrála mladičká Ewa Farna (13), jejíž manažer Lešek Wronka je zároveň spolumajitelem agentury Petarda production, která Desku roku pořádá, což hned vyvolalo spekulace, zda je její ocenění fér. Ewa se navíc svěřila, že bude spolupracovat s Lucií Bílou (40) během jejího jarního turné. „Ani nevím, jak jsem se k tomu dostala. Zkrátka mi přišla nabídka, a protože je pro mě Lucie takový vzor, tak jsem ani moc nepřemýšlela, jestli na to kývnu,“ řekla nám Farna.

Někteří škarohlídi v sále se trošku divili, jak je možné, že Bílá, ačkoliv žádnou cenu nevyhrála, měla na pódiu tříminutový proslov. Přitom kapely, které si cenu domů odnesly, měly na poděkování pouhých patnáct vteřin. „Vypadalo to jako šikovná propagace. Bílá tam řečnila o svém pejskovi, což upřímně nikoho z nás vůbec nezajímá,“ svěřil se nám jeden zpěvák, který si nepřál být jmenován. Radost z výhry však nezapřel moderátor Jan Kraus, který obdržel desku v kategorii mluvené slovo. „Jsem moc rád, že se mi konečně podařilo prokecat se mezi zpěváky,“ uzavřel populární moderátor pořadu Uvolněte se, prosím.

Deska roku 2006

● Zpěvačka: Hana Hegerová – Všechno nejlepší
● Zpěvák: Jarek Nohavica – Doma
● Skupina: Kabát – Corrida
● Mluvené slovo: Jan Kraus – Uvolněte se, prosím 2
● Debutové album: Ewa Farna – Měl´s mě vůbec rád?
● Zahraniční interpret: Elán – Best of
● Hudební video (DVD & VHS): Daniel Landa – Bouře Live
● Zahraniční hudební video (DVD & VHS): Pink Floyd – Pulse
● Nejhranější interpret na rozhlasových stanicích: Chinaski
● Nejhranější píseň roku na rozhlasových stanicích: Ready Kirken – 1 + 1

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.