Tereza Pergnerová přiznala: Na VyVolené nejsem dobře vybavená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tereza Pergnerová přiznala: Na VyVolené nejsem dobře vybavená!

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (Aha! - Roman Souček, Martin Mithofer, herminapress.cz)

Moderátorka Tereza Pergnerová (39) kývla na moderování čtvrté série VyVolených a téměř denně dojíždí na natáčení z Rakovníka. Nabídky na budoucí práci si ale už pořádně rozmýšlí…

 

O Terezu Pergnerovou prý měli zájem v lifestylové magazínu, ale ona se zlákat nenechala. „Dostala jsem takovou nabídku, ale nepřijala jsem ji. Z prostého důvodu. Po třech dnech přemýšlení jsem věděla, že bych tomu projektu neposloužila dobře. Vím, kde je moje místo, tento typ pořadu neumím,“ přiznává moderátorka v magazínu Sedmička.

A chtěla by Pergnerová projít podobnu zkušeností, jako soutěžící ve vile? „V tomto životě a v tomto těle určitě ne. Nejsem na to vybavená. A je na to někdo skutečně připraven? Těžko říct,“ přiznává bývalá hvězda z Esa.

Partner Terezu v práci podporuje a rodina se lehce přizpůsobila novému dennímu rytmu. „Jako každý partner to se mnou prožívá. Jiří mi pomáhá celý rok, takže žádné velké změny se u nás dít nebudou. Jen se upravila organizace. Jsme přece rodina,“ vysvětluje.

I když na VyVolených jednou skončí, Pergnerová se do nové nehrne, ani ji tolik nevyhledává. „Žiju teď a v tento okamžik. Přijímám věci, jak jsou a kdy jsou. Nebuduji si kariéru. Nepovažuji to za důležité. Když se pro něco nadchnu, jdu do toho. Žádná křeč. Cítím se tak spokojená,“ uzavírá.



Přečtěte si
slacker
2. 9. 2013 • 18:58

oxallis

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.