Těhotná hvězda Cest domů Pavla Vitázková: Ani ne měsíc po porodu se vrátím do práce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhotná hvězda Cest domů Pavla Vitázková: Ani ne měsíc po porodu se vrátím do práce!

Pavla Vitázková s kolegou Pavlem Soukupem.
Pavla Vitázková s kolegou Pavlem Soukupem. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Herečka Pavla Vitázková (34) čeká se svým manželem Dušanem Vitázkem (32) holčičku. Momentálně je v šestém měsíci a už přemýšlí, jak se po porodu co nejrychleji dostat zpátky do práce.

Těhotenství předcházelo mnohaleté snažení a herečka si roli rodiče mohla vyzkoušet akorát před kamerami. Před několika měsíci se však páru poštěstilo a Pavla Vitázková hrdě ukazuje svoje bříško. I když je pohlaví miminka známo, herečka jméno holčičky ještě oznámit nechce. „Byla jsem unavená, ale jinak o tom vůbec nevím. Přibrala jsem asi 6 kilo,“ říká Vitázková o průběhu těhotenství na Super.cz

Herečka nechce s pracovními povinnostmi váhat ani po porodu a už má domluvené natáčení, kvůli kterému doma nestráví ani tradiční šestinedělí. „Další práce se mi vyvrbila necelý měsíc po porodu. Mělo by se to točit v Brně, tak to snad zvládnu,“ doufá budoucí maminka.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.