Společenský časopis přinesl senzaci: Lucie Borhyová je těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Společenský časopis přinesl senzaci: Lucie Borhyová je těhotná!

Borhyová s Hrdličkou.
Borhyová s Hrdličkou.  (Facebook)

Není žádný pochyb o tom, že populární moderátorka Lucie Borhyová (34) a sporťák Michal Hrdlička (24) jsou zamilovaní až po uši. Je ale možné, co nevidět přibude malému Lucasovi (4) bráška nebo sestřička?

Lucii Borhyovou prý mladý sporťák uháněl tři roky, než konečně kývla na pozvání na rande. Potom už netrvalo dlouho a mezi kolegy přeskočila jiskra. Michal Hrdlička po necelém roce vztahu neváhal a krásnou moderátorku požádal o ruku. Nyní se vyrojily spekulace o svatbě a dokonce těhotenství!

„Těch variant je víc, ale asi by se nám líbila taková spíš rodinná svatba. Byla by hezká v zahraničí i tady. Obřad na pláži při západu slunce by byl hodně romantický...,“ prozradila Borhyová tajemně před dovolenou ve Španělsku, kam odjela za svým přítelem. Navíc se nebrání ani myšlence na další dítě. „Určitě bych do budoucna miminko, to je jasné. A myslím, že Michal by byl skvělý táta,“ řekla magazínu Rytmus života. Ten také přišel se spekulací, zda-li se Borhyová nesnaží uspíšit svatbu kvůli začínajícímu těhotenství.

Jako hlavní důvody uvádí Rytmus života to, že Lucie Borhyová se prý svateb spíše bála a teď se po necelém roce vztahu do jedné hrne. Podle dalších informací se prý před kamerami objevuje v modelu, který neskrývá kulatící se bříško. Také nezastírá fakt, že by chtěla synovi Lucasovi dopřát sourozence.

Lucie Borhyová ani Michal Hrdlička nepotvrdili žádné informace týkající se svatby v zahraničí či těhotenství. Moderátorka pouze tajemně prozradila, že po návratu ze společné dovolené budou mít média o čem psát.

 



Přečtěte si
ivoadler
14. 8. 2013 • 10:35

Pokud je to pravda, tak pánbu požehnej. Doufám, že tím Borhyová zmizí z obrazovky, pokud možno navždy.

johanka
14. 8. 2013 • 09:47

A já bych jim přála hodně štěstí. Nemyslím si, že věk je ve vztahu rohzodující, protože někdo je od mládí inteligentní a má úroveň a někdo zůstane blbem až do vysokého věku. Je důležité, jak si povahově rozumí a je to také jen jejich věc, jestli spolu chtějí žít. Nám ostatním do toho nic není. Já bych chtěla Lucii a Michalovi popřát jen to nejlepší, ať se neohlíží na hloupé kecy lidí, kterým do jejich života nic není..... Každý z nás má svých problémů až dost

bobosa
14. 8. 2013 • 09:13

Ta má tu papulu jak pračku na čur...áky.. hnus baba

prroud
14. 8. 2013 • 08:23

Dobryyy ,panacek je basnik ,jen je skoda, ze si casto nevidi do tlamy

joynkaa
14. 8. 2013 • 07:18

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.