Koranteng je kosmonaut! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Koranteng je kosmonaut!

Ray Koranteng pobavil svou dceru tím, že strčil hlavu za maketu kosmonauta.
Ray Koranteng pobavil svou dceru tím, že strčil hlavu za maketu kosmonauta.

PRAHA – „Chtěl bych se proletět kolem celé Země a během toho se zastavit na Měsíci. Nejvíc bych kroužil kolem polárního kruhu,“ prohlásil zasněně v pražském kině Imax milovník létání Ray Koranteng (32).


PRAHA – „Chtěl bych se proletět kolem celé Země a během toho se zastavit na Měsíci. Kliknutím zvětšeteNejvíc bych kroužil kolem polárního kruhu,“ prohlásil zasněně v pražském kině Imax milovník létání Ray Koranteng (32). Tam ho s dcerou Vanessou přilákala premiéra filmu Mise na Měsíc 3D. Aby moderátor svou dceru pobavil, strčil hlavu za maketu kosmonauta. „To já bych svou ženu poslal na měsíc na dovolenou,“ vtipkoval dvojsmyslně bavič Richard Genzer (39).

Kliknutím zvětšete„Na měsíc, dva, pak by se mi začalo stejskat,“ spekuloval chvíli Genzer po premiéře, která ho s dcerou Viktorkou a jejím kamarádem ze školy, nadchla. Pochůzka po měsíci zaujala také bývalou princeznu, Ivanu Andrlovou s dcerou Michaelou, které se neobešly bez nezbytného popcornu a vypadaly jako dvojčata. Bývalá železná lady televize Nova Libuše Šmuclerová, se projevila jako multifunkční matka. Kliknutím zvětšeteBěhem chvilky vyřídila v postoji na jedné noze telefon, podržela si brčko v ústech, zaplatila dceři Justýně nápoj a prolistovala časopis. Moderátor Leoš Mareš, který přišel pozdě, musel ke své nelibosti pohledy do kosmu sledovat z první řady, kde bylo jen pár míst volných.
Čas na film si udělala také věčně zamilovaná dvojice Markéta Hrubešová s Davidem Krausem, zpěvačky Heidi Janků a Petra Janů nebo zpěvák Ali Amiri, kterému to v kostýmu astronauta slušelo víc než v doktorském plášti.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.