Takhle tedy NE, ŠÉFE! Pohlreich vykrmuje svou manželku, už má o 15 kilo víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Takhle tedy NE, ŠÉFE! Pohlreich vykrmuje svou manželku, už má o 15 kilo víc!

Květen 2013: Zdeňka Pohlreichová maskovala svá kila oblečením.
Květen 2013: Zdeňka Pohlreichová maskovala svá kila oblečením. (Ringier Axel Springer Roman Souček / Paparazzi)

Známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (56) musí být v kuchyni opravdu bůh. Svědčí o tom nejen jeho kila, ale i figura jeho manželky Zdeňky (41). Ta má za pět let jejich vztahu dobrých 15 kilo nahoře!

U plotny to mají u Pohlreichů jasně vyřešeno. Hlavní slovo má sice Zdeněk, ale vařečky se někdy chopí i jeho paní. Ale to prý šéfkuchař kroutí nosem. Nakonec však vždy všechno sní. „Když někoho milujete, tak mu prominete úplně všechno,“ přiznal Pohlreich. To, že jídlu nikdy neřekne ne, se projevilo i na jeho postavě. Za poslední dobu viditelně přibral, z čehož jeho žena není nadšená. „Neustále ho popichuji, že by mohl něco zhubnout. Už na tom začal pracovat,“ prozradila Zdeňka. „Hraju tenis, to by mohlo stačit,“ řekl Aha! se smíchem Pohlreich.

Ale popel má na hlavě také Zdeňka. „Co jsem se Zdeňkem těch pět let, přibrala jsem 15 kilo. Moc to neřeším, abych pravdu řekla. Je to divné, ale i s těmi kily navíc se cítím strašně dobře,“ přiznala paní Pohlreichová. A také šéfkuchař je s kypřejší postavou svojí ženy maximálně spokojený. „Já myslím, že je to nádherný. U ženy nezáleží, jestli je tlustá nebo hubená, ale jaký to má tvar. A ona má dokonalé proporce,“ tvrdí Pohlreich.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.