Nová Česká Miss Kratochvílová dostala konečně pořádný kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nová Česká Miss Kratochvílová dostala konečně pořádný kšeft!

Česká Miss Gabriela Kratochvílová oslňovala přítomné pány svou svůdnou nožkou.
Česká Miss Gabriela Kratochvílová oslňovala přítomné pány svou svůdnou nožkou. (Foto – showpix.cz)

Jen co se staly královnami, nestihly si ani na vteřinu vydechnout. Řeč je o nových Českých Miss Gabriele Kratochvílové (23) a exotické Monice Leové (21). Za sebou už tak mají velmi lukrativní přehlídku, na které je zaučovala »bývalka« Leoše Mareše, zkušená »harcovnice přehlídkových mol« Gabriela Dvořáková (23).

Nové missky se ukázaly na opravdu honosné akci. Měly totiž tu čest předvést krásné modely na benefiční show pro Nadaci Terezy Maxové. Zkušenosti jim předávala modelka Gábina Dvořáková.

Ta se proslavila jako první oficiální milenka Leoše Mareše (36), aby pak na dva roky zakotvila u bohatého Jakuba Maliny (25) a skončila po boku potetovaného Václava Noida Bárty (32). Jestli ale Gábina zaučovala holky jen v modelingu, nebo i v tom, jak sbalit pracháče, se zjistit nepodařilo.



Autor:  pet

Přečtěte si
ivoadler
12. 4. 2013 • 15:39

Mně se ta Kratochvílová nějak nelíbí. Zdá se mi poněkud jednoduchá a navíc se jí dělají vrásky kolem huby... Brzy zestárne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.