Linda Finková si zkoušela svatební šaty! Bude se znovu vdávat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Linda Finková si zkoušela svatební šaty! Bude se znovu vdávat?

 (Frekvence 1)

Moderátorka a zpěvačka Linda Finková po rozchodu s Richardem Genzerem jen kvete. Teď jsme dokonce objevili fotky, kde se šťastně usmívá ve svatebních šatech a společnosti svých kamarádek a kolegyň z rádia Frekvence 1 Vlaďky Pirichové a Anety Christovové, jako by nacvičovaly družičky s nevěstou na generálce. Nebo je všechno jinak?

Na další svatbu se zatím nechystám, ale to neznamená, že bych na ně zanevřela. Naopak, společně s Anetou a Vlaďkou se chystáme na své role porotců v soutěži Souboj nevěst,“ vysvětluje Linda původ „svatebních“ fotek.

Jako každý rok jaro odstartuje přípravy na spoustu svatebních obřadů a také druhý ročník soutěže Souboj nevěst. I ten letošní je určený všem nevěstám, které chtějí svého nastávajícího zcela neskutečně okouzlit, a tak neváhají na sobě zapracovat, aby byly ve svůj svatební den ještě krásnější.

Dříve než Linda si nejspíš svatbu užije její kolegyně z Frekvence 1 Aneta Christovová, na jejímž prsteníčku se už 6 měsíců leskne krásný zásnubní prsten a jak se říká – do roka a do dne. „Vzhledem k tomu, že s Princem jsme mix opravdu různorodých kultur a rodinné příslušníky máme po celém světě, jsou svatby zatím v nedohlednu. Budeme totiž muset udělat svatby minimálně 3 a to v Čechách, v Bulharsku i na Mauriciu! Nejvíc se ale těším na to, že nás tady v ČR bude oddávat naše Vladěnka.“ prozradila se smíchem Aneta, jak si představuje svůj Den s velkým D.

Jako jedna z porotců teď bude mít možnost pozorovat svatební snažení jiných a třeba najít i nějakou inspiraci.

Nenechte si ujít ani vy – Souboj nevěst proběhne 6.dubna od 18.hodin v Clarion Congress Hotel Prague.

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.