Karel Schwarzenberg: Touží po sexu… ale má smůlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Schwarzenberg: Touží po sexu… ale má smůlu!

Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg (Aha! - Martin Sekanina)

Přestože Karel Schwarzenberg oslavil už 75. narozeniny, neodpírá si životní slasti včetně sexu. V tomto ohledu je ale v poslední době dost neaktivní a vyloženě strádá, přestože je plný sil.

Prezidentský kandidát je sice v pokročilém věku, ale to se na jeho sexuálním životě nijak nepodepsalo. Schwarzenberg je idolem i o dvě generace mladších žen a rozhodně se nechystá do důchodu. O tom, že je vyhlášený milenec, promluvila i jeho manželka Therese Schwarzenbergová (72). „Karel je velmi normální muž. Samozřejmě má rád sex, ale kdo ne?“ přiznala v Blesku.



Sex kníže rozhodně nezanedbává, ale postěžoval si, že v poslední době si na něj musí nechat zajít chuť. Nemůže za to ovšem jeho zdravotní stav ani manželka, ale pracovní povinnosti. „Během volební kampaně na to není čas, je to strašné, žiju jako mnich. Sex mi chybí každý den,“ postesknul si Schwarzenberg na Frekvenci 1.

Pokud se ale v sobotu stane novým českým prezidentem, na sexuální abstinenci by se měl pomalu začít zvykat…

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
akira
24. 1. 2013 • 02:12

Volme Karla Schwarzenberga? - volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, který si ponechává cizí státní příslušnost a přitom chce být hlavou Českého národa - volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, který prohlásil o našem vlasteneckém bývalém prezidentu Edvardu Benešovi, že by skončil v Haagu (soudní proces s válečnými zločinci). - volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, jehož manželka by jako první dáma nejspíše neuměla vůbec hovořit česky. - volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, který navzdory nesouhlasu 70 % Čechů podepsal v USA smlouvu o zřízení amerických radarových základech v Čechách. Tehdy ruský prezident Vladimír Putin zřejmě pojal podezření, že základna neslouží proti obraně na Irán, ale ke strategickému útoku na Rusko, proto pohrozil, že ji svými raketami rozstřílí, dojde-li ke konfrontaci. Naštěstí se díky tomu nakonec žádné radary u nás nestavěli - volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, který jako senátor hlasoval pro Lisabonskou smlouvu a je přesvědčeným zastáncem „evropského projektu“. Až nám a naší zemi bude Brusel zase něco nařizovat nebo zakazovat, Karel bude kývat. - volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, který přehlížel mínění Čechů a nechal se účelově jmenovat Václavem Havlem ministrem zahraničí. - volme za prezidenta ČR Karla Schwarzenberga, člověka, jenž je členen skupiny Bilderbergerg, jejíž členství automaticky předpokládá, že jste i členem některé zednářsko-iluminátské lóže. Tato skutečnost se již přetřásala v TV při vzniku TOP 09. Tehdy přispěchal na pomoc v televizi pan Vladimír Dlouhý, jenž je shodou okolností sám členem Rothschildovy Trilaterální komise. Při pasování na zednáře nebo ilumináta musí adept složit slib bezpodmínečné věrnosti lóži přede vším, před jakýmikoli jinými veřejnými sliby včetně před slibem prezidenta republiky. Znamená to, že když přijde na přetřes situace, kdy zájmy ČR a zájmy např. „světově nadřazené lóže“ jsou v r

8bc5
23. 1. 2013 • 20:22

To je teda presidentská úroveň a navíc od 75-letého dědka z nemocným srdcem,ten může sexovat pouze ve vzpomínkách pokud si je jěště pamatuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.