Veronika Nová: Po rozchodu s Rudou z Ostravy se trápí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Veronika Nová: Po rozchodu s Rudou z Ostravy se trápí!

Ruda z Ostravy a Veronika Nová
Ruda z Ostravy a Veronika Nová (Aha! – A. Malachovský)

Herečka Veronika Nová (26) dosud tvrdila, že rozchod s Michalem Kavalčíkem (36) alias Rudou z Ostravy nese statečně. Nyní však přiznala, že odloučení je pro ni velmi těžké.

„Špínu jsme na sebe neházeli a ani to dělat nebudeme. Michal samozřejmě tvrdí, že jsme se rozešli jako přátelé, ale pro mě je slovo přátelé v uvozovkách.

Rozchod snáším hůř a určitě mi bude trvat, než s Michalem budu moct zajít jen tak na kafe. Ono být zamilovaný a milovat je trochu jiné. Já Michala milovala velmi, takže ten konec je pro mě těžký," přiznala Veronika Nová serveru iDnes.cz.

Rozchod Veroniku tak poznamenal, že se do nového vztahu rozhodně nepohrne. „Určitě nejsem v náladě, abych chodila někam do společnosti a vyhlížela chlapy. Nemám na to upřímně náladu ani čas. Teď se zaměřuju hlavně na práci a svého pejska," dodala herečka známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Veronika s Rudou k sobě ale možná v budoucnu opět najdou cestu. Společně by měli moderovat společenský magazín na TV Óčko.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.