Těhotná Martha Issová: Přibrala zatím jen pět kilo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná Martha Issová: Přibrala zatím jen pět kilo

Martě Issové se už zakulatilo bříško.
Martě Issové se už zakulatilo bříško. (Aha ! – Martin Hykl)

Herečka Martha Issová (30) promluvila o svém těhotenství! To, že s režisérem Davidem Ondříčkem čeká děťátko, se provalilo už v listopadu loňského roku, na podrobnosti ale sdílná nebyla.

„Přibrala jsem zatím jen kolem pěti kilo. Zakulatilo se mi jen bříško. Už se moc těším na mateřství,“ prozradila až teď herečka, která bude hrát v připravovaném seriálu Helena.

„Martha přibrala, ale budeme ji muset maskovat. Nebo ukážeme jen její hlavu,“ řekl jeden ze členů štábu. Samotné herečce to problém ale nedělá.

„Nelámu si s tím hlavu, na natáčení se moc těším, budu hrát zápornou roli a to mě moc baví,“ dodala herečka, která pohlaví miminka tají.



Přečtěte si
illis
5. 2. 2012 • 23:49

nejen jako herečka rozhodně lepší než Martha Issová. Hodně smutné je, že své sestřenici Kláře přebrala Davida Ondříčka. To se přece v rodině nedělá. Možná si to uvědomila, ale už bylo pozdě. Klidně se usmívá , tohle je i věc svědomí, možná ji to na klidném spánku moc nepřidá .

ochman
5. 2. 2012 • 19:16

...je skutečně extrémně protivné..Zakryjte ji celou a předabujte..ale spíš bych doporučovala místo ní někoho jinýho..

rydlo
5. 2. 2012 • 14:56

Svý štěstí si dlouho neužije, Ondříček si najde jinou a ji odkopne jako těch několik před ní, zůstane jí akorát ten malej arab a oči pro pláč. A pochybuju, že by se na krasavici ještě někdo další chytil.Ondříček musel být v nějakém transu, když na ni lezl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.