Krásná moderátorka Michaela Ochotská jako... Tetovaná beduínka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krásná moderátorka Michaela Ochotská jako... Tetovaná beduínka!

Tato beduínka se jen sotva podobá blonďaté moderátorce.
Tato beduínka se jen sotva podobá blonďaté moderátorce. (pro Aha! – Jan Tuma/Global Energy)

Neukážeš prsa a odměním tě! Přesně takový byl zřejmě požadavek milence Michaely Ochotské (27) Michala Exnera (34). A poslušná moderátorka Televizních novin poslechla.

V novém kalendáři sice ukázala leccos ze svého sošného těla, avšak prsa si zásadně cudně zakrývala. Nahá záda jistě nepobouří milence ani zaměstnavatele…

Ochotská tak mohla prožít konec roku v New Yorku, kde se rozhazovaly peníze za nové svršky a doplňky.

Michaela Ochotská je dokonce tak cudná, že se zdráhala byť na moment odložit podprsenku. Veškeré snímky vznikaly tak, aby ani produkce neviděla nic, co by vidět neměla.

„Nerada se odhaluji. Mám ráda sexy fotky, ale určitě ne prvoplánové, laciné či dokonce sprosté. Myslím, že z této fotky, kde mám jen odhalená záda, čiší něha, a i když jsem v podstatě nahá, rozhodně není vulgární,“ prozradila Ochotská, která nafotila svůj další kalendář na Kanárských ostrovech.

A protože snímky konečně vypluly na povrch, Michaela netrpělivě čekala, co na to řekne její milovaný. Rozvedený Exner všechno schválil a svou lásku za odměnu odvezl do Ameriky.

„Byl to ale zároveň i dárek k Vánocům. Vždycky jsem tam chtěla, a o to víc mě překvapilo, když jsem tento výlet dostala. Byla jsem opravdu dojatá,“ dodala moderátorka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.