Gábina Gunčíková: Dostala v televizi padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gábina Gunčíková: Dostala v televizi padáka!

Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský
Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský (Reprofoto TV Markíza)

Po SuperStar zkusila Gabriela Gunčíková (18) štěstí ve slovenské taneční show Let´s Dance. Ani tam ale příliš neoslnila a skončila v šestém kole.

Gunčíkové zlomil vaz díl věnovaný sambě. Podle porotce Jozefa Bednárika to zpěvačka na parketě nedokázala pořádně rozjet a neutrhla se ze řetězu. Na jejím slabém výkonu se shodl zbytek poroty i diváci, kteří jí neposlali dostatek hlasů, aby postoupila dále.

Taneční kariéra Gunčíkové tak skončila o poznání dříve, než ta pěvecká. V druhé řadě Česko Slovenské SuperStar to dotáhla na druhé místo za Lukáše Adamce. Přesto ze své účasti v hudební reality show nedokázala moc vytěžit a s vydáním singlu ji předběhli finalisté, kteří se v soutěži tak daleko nedostali.

Společně s Gunčíkovou se s Let´s Dance rozloučil i Peter Modrovský. Ten se ale konečného verdiktu nedočkal od své bývalé přítelkyně Adely Banášové. Tuto povinnost přenechala kolegovi Liboru Boučkovi.

Gábina si naposledy zatancovala v kole, kdy v porotě chyběla Dara Rolins. Před svou povinnosti v televizi totiž dala přednost soukromému kšeftu a na přímý přenos nedorazila.

Gunčíková se svěřila, že jí nejvíce bude chybět její taneční partner Peter. Bude jejich vztah pokračovat i po vyřazení z Let´s Dance?



Přečtěte si
najka
17. 10. 2011 • 16:55

Vzhledem k věku Gábiny a minimálním zkušenostem s tancem, si myslím, že dokázala dost! Když slyším hodnocení porotců, hlavně toho malého, tlustého a toho, v tom zcela nevhodném oblečení, tak bych je chtěla na tom parketě vidět!!! Stejně tance na Čt jsou na mnohem vyšší úrovni, včetně moderátorské!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.