Čím ještě překvapí »Talent«? Akvabela v akváriu a óda na kontejnery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Čím ještě překvapí »Talent«? Akvabela v akváriu a óda na kontejnery!

Akvabela Soňa Dorničová
Akvabela Soňa Dorničová (TV Prima)

Show Česko Slovensko má talent opět nabídne vystoupení, jaká jsme dosud na televizní obrazovce neviděli. Porota stále žasne nad tím, v jakých neobvyklých disciplínách soutěžící vynikají.

Letos už se na castingu objevil talentovaný muž, který dokázal během chvíle složit text k písni podle zadaných slov. Radim Brixi na to jde jinak a podkladem mu jsou novinové články. Když mu Lucie Bílá, Martin Dejdar a Jaro Slávik vyberou zprávu o přistavování kontejnerů na objemný odpad, prokáže svůj talent a na první pohled banální námět opravdu zhudební.

Obdivovatele ženské krásy určitě potěší Soňa Dorničová. Jak může před porotou předvést své umění akvabela, která trénuje v bazénu? Do divadla s sebou přiveze vlastní akvárium!

Potlesk vestoje si vyslouží tanečník Atai Omutzakov, který na casting dorazil až z Kyrgyzstánu. Konkurence v jeho oboru je ale letos více než silná. Podaří se mu postoupit mezi největší talenty? Další výběrové kolo Prima odvysílá už v neděli.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.