Katolička Bučková jako domina: Chlapi, bojte se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Katolička Bučková jako domina: Chlapi, bojte se!

Eliška je v latexu s bičíkem neuvěřitelně sexy.
Eliška je v latexu s bičíkem neuvěřitelně sexy. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský)

Modelka Eliška Bučková (22), věřící katolička, nafotila nejodvážnější fotky kariéry.

Svou dokonalou postavu odhalila v latexu pro novou kolekci návrháře Mikea Zachevara. A nechyběl jí ani bič jako pravé domině.

Co by na to řekl její přítel Václav Noid Bárta (30), kdyby v takovém převleku přišla do ložnice?

„Asi by koukal, ale myslím, že by ho to pobavilo. Zděšenější by zřejmě byli zedníci, kteří nám předělávají byt,“ smála se kráska.



Přečtěte si
franta15
16. 9. 2011 • 10:38

Tak se znovu dívám na fotku u této diskuse. Doteď jsem žil v domnění, že je to velice pěkná holka. Tyto fotky ukazují, že vůbec není pěkná, doteď byla asi vždycky jen tak načančaná. Ve skutečnosti je vzhledově průměrná nebo dokonce něco horšího. Proč lidi dělají takové blbosti, udělá ze sebe dominu a úplně všechno si pokazí. Nemůže to dělat skrz peníze, když dostala prsten za 200 tisíc tak přece nepotřebuje vydělat pár šupů tím, že se úplně znemožní. Taky to asi nebude žádná katolička...

fifahofi
16. 9. 2011 • 10:16

Příšera jako z hororu! Aspoň k sobě padnou.

franta15
16. 9. 2011 • 05:32

Bučková byla až doteď velice sympatická holka a taky ve dvojici s Bártou jim hodně lidí fandí. Je neuvěřitelné co s lidmi udělají peníze. Touto akcí si pošlapala svoji dobrou pověst a myslím, že i rodiče jsou z toho nešťastní. Noide, měl bys jí to zatrhnout nebo jdeš taky tolik po penězích? Vypadalo to, že budete velice oblíbení, ale ten dojem už je pryč. Doufám, že aspoň doma není domina, to bych ti nepřál. Jako modelka si měla vybrat jestli to chce dotáhnout na exkluzivní modelku typu našich 3 světových modelek anebo na jakousi bulvární dominu...Moc špatné rozhodnutí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.