10 blondýn, které ovládají svět | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

10 blondýn, které ovládají svět

Říká se, že brunety jsou nejkrásnější, zrzky nejnáruživější a blondýnky? O jejich »inteligenci« koluje bezpočet vtipů, které nezřídka šíří i ony samy. Ale pozor!


Že jsou plavovlásky hloupé? Těmhle to raději neříkejte...

Tyhle princezny se zlatou hřívou jsou mnohem rafinovanější, než je na první pohled zřejmé. Všeobecně nízké mínění o blondýnách dokáží maximálně využít a zacílit rovnou na branku. Tady je žebříček blondýnek, které zaručeně vědí, jak získat moc a úspěch. Sestavil ho britský společenský magazín Tatler a nedělní Aha! ho mírně upravilo...

1 Elizabeth Murdoch (38)

Je dcerou mediálního magnáta Ruperta Murdocha, jehož majetek se odhaduje na několik miliard dolarů. Za finančního přispění svého manžela a otce koupila dvě televizní společnosti v Kalifornii, které následně úspěšně prodala zhruba za 276 milionů Kč. Do roku 2000 pracovala jako generální ředitelka televizní společnosti Sky. Nyní řídí nezávislou produkční společnosti Shine.
Proč má vliv: Je megabohatá a má navíc vlivné kontakty v médiích.

2 Chelsy Davy (20)

Krásná Jihoafričanka má sice velmi zámožného tatínka, ale její přítel, anglický princ Harry, jej co do majetku hravě strčí do kapsy. Přestože se tohle »blonďaté tornádo« se zálibou účastní bujarých večírků a nezřídka překvapí nekonvenčním chováním, má před sebou velkou budoucnost. Je dost možné, že se stane druhou princeznou Dianou.
Proč má vliv: Britové ji už brzy možná budou lepit na pohledy.

 

3 Cristina Green (52)

Se zisky z cenných papírů v hodnotě přes 50 miliard Kč je suverénně nejbohatší britskou blondýnou. Hravě strčí do kapsy královnu Alžbětu II., jejíž majetek činí »mizerných« 10 miliard Kč. Co do výdělků předčí i nejslavnější spisovatelku světa J. K. Rowling, autorku knih o Harry Potterovi. S manželem jsou majiteli britské oděvní společnosti Arcadia a jejich jmění se odhaduje na neuvěřitelných 205,5 miliardy Kč.
Proč má vliv: Spoluvlastní třetí největší oděvní firmu v Británii.

4 Carole Bamford (41)

Je manželkou britské obdoby »Bédi Trávníčka«. Miliardáři siru Anthonymu Bamfordovi patří společnost JCB, která se specializuje na stroje pro zahrádkáře a jejíž roční obrat se pohybuje v řádu několika miliard korun. Přestože by se Carole mohla každý den koupat ve zlatě a oddávat se nicnedělání, nezahálí. Vlastní síť luxusních prodejen s ekologickými potravinami. Věnuje se i charitě.
Proč má vliv: S miliardami na kontě se účinněji pomáhá chudým.

 

5 Camilla Parker Bowles (59)

Kliknutím zvětšeteVévodkyně z Cornwallu je důkazem toho, že blondýnky to vždy dotáhnou tam, kam chtějí. I přes odpor většiny Britů se nakonec stala manželkou své životní lásky, prince Charlese, a šarmem si zanedlouho získala obdivovatele i z řad dřívějších zavilých odpůrců.
Proč má vliv: Po královně Alžbětě je nejrespektovanější Britkou.

6 Sienna Miller (25)

Kliknutím zvětšeteBritskou herečku snad nejvíc proslavila nevěra jejího »skoromanžela« Juda Lawa s jejich chůvou. Rozzuřená Sienna mu dala minulý rok kopačky, ale přesto se teď k sobě zase vrací. Sienna je navíc nejen jednou z nejobsazovanějších hereček, ale také ženou, jejíž styl oblékání kopírují miliony jiných.
Proč má vliv: Je populární a udává módní trendy.

7 Nick Rhodes (44)

Kliknutím zvětšeteKlávesista britské skupiny Duran Duran je sice oficiálně muž, ale svou vizáží mezi půvabné a mocné blondýnky docela zapadne. Nesmějte se, magazín Tatler ho skutečně zařadil mezi vlivné plavovlásky. V Londýně má Nick pověst nejčastějšího návštěvníka společenských večírků. I Sagvan Tofi by zbledl závistí.
Proč má vliv: Vždy zaručeně ví, kde najít langustu na víně a další pochoutky.

8 Natalia Ayesha Phillips (47)

Je manželkou vévody z Westminsteru Geralda Grosvenora, který je nejbohatším aristokratem ve Velké Británii. Jeho majetek čítá 282,5 miliardy Kč. Mezi její předky patří i známý ruský romantik Alexandr Sergejevič Puškin. Kromě hypotetického nároku na britský trůn má nárok i na trůn ruský.
Proč má vliv: Žena mezi dvěma trůny.

 

9 Karolína Kurková (22)Kliknutím zvětšete

Blonďatá rodačka z Děčína se stala velkým pojmem na poli módy. Předvádí pro prestižní módní značky včetně Victoria´s Secret nebo Chanel. Má exkluzivní smlouvy se značkami Prada a Miu Miu. V poslední době dělá kariéru i u filmu.
Proč má vliv: U jejích krásných dlouhých nohou leží celý módní svět.

10 Irina Abramovich (39)

Kliknutím zvětšeteJe ztělesněním hollywoodské limonády s názvem Jak chudá letuška v cukuletu k bohatství přišla. S manželem (majitelem londýnského fotbalového klubu Chelsea, ruským miliardářem Romanem Abramovichem, který má na kontě 409,5 miliardy Kč), se totiž seznámila v letadle. Knihu o tom, jak sbalit boháče, ke škodě dalších vdavekchtivých žen bohužel nechystá.
Proč má vliv: Disponuje mocí podmanit si nejbohatší muže planety.

 

Proč jsou blondýny úspěšné

● Většinou moc dobře vědí, co chtějí, a dokáží si za tím tvrdě jít.
● Jejich vizáž sladkých hloupých princezniček jim slouží jako dobré mimikry.
● Už od pravěku muži víc letí na blondýnky. Navíc je prokázáno, že přírodní blondýny v sobě mají vyšší dávku ženského pohlavního hormonu estrogenu.
● Těší se větší oblibě šéfů a jejich přízeň jim nezřídka otevře vrátka k dalšímu kariérnímu postupu.

4 vtipy o blondýnkách:

Stěžuje si blondýnka blondýnce: „Představ si! Včera byl tři hodiny výpadek elektrického proudu, a já jsem zůstala zaseknutá ve výtahu!“
„Vidíš! To já jsem zůstala tři hodiny stát na pohyblivých schodech!“

Jak láká chlapy zrzka? „Já jsem tak opilá...“
Jak láká chlapy brunetka? „Všechny blondýnky už odešly!“
Jak láká chlapy blondýnka? „Další!“

Tři ženy stojí před rostlinou pravdy. Kdo nevyřkne pravdu, toho rostlina sní.
Bruneta říká: „Mám nejhezčí nohy na světě“, a rostlina ji sežrala.
Černovláska říká: „Jsem nejkrásnější na světě“, a rostlina ji sežrala.
A blondýna říká: „Já si myslím...“, a rostlina ji sežrala!

Blondýnka na křižovatce lehce drcne do jiného auta. Z něho vyběhne naštvaný muž a křičí na ni: „Ty jedna huso, dělala jsi někdy řidičák?“
Světlovláska odpoví: „Určitě víckrát než ty, blbečku!“


Autor: (INT, šum)
Foto: Profimedia.cz, archiv

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.