Čejková v Bruselu: Jdi pást kozy, ty... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čejková v Bruselu: Jdi pást kozy, ty...

BRUSEL – „Čejková, běž pást kozy, na tebe není nikdo zvědavý!“ poradil na online chatu až do Bruselu bývalé moderátorce a současně kandidátce do Senátu Mirce Čejkové (44) jeden pisatel, který se podepsal jako Eman.


Na to dostal od Čejkové rychlou odpověď: „Ale, ale Emane, že tak píšete – a snad ne z práce?“

Na chatu strávila Čejková hodinu, kde odpovídala na nejrůznější dotazy, ne všechny však naštěstí byly negativní. „Nejsměšnější je, když má někdo potřebu mi sdělit, jak to dělám, že mám tak odpudivej ksicht. Ten člověk má problém a píše to každému,“ řekla deníku Aha! Mirka Čejková, která chatovala přímo z Bruselu. Tam zavítala s handicapovanými dětmi, které v Evropském parlamentu přivítala poslankyně Jana Bobošíková. Čejková se ještě na chatu dočetla, že má »drzosti tolik, že by ji mohla rozdávat«. Takové dotazy ovšem neřeší. „Už jsem si na podobné reakce zvykla, jiní lidé mi zase fandí. Není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem,“ dodala Čejková.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.