Jennifer Aniston je nymfomanka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jennifer Aniston je nymfomanka!

Doktorka Jennifer si toho pod plášť moc nebere.
Doktorka Jennifer si toho pod plášť moc nebere. (Profimedia.cz)

Hollywoodská hvězda Jennifer Aniston (42) je plná chtíče a touží uspokojit jednoho muže za druhým. Alespoň v komedii Šéfové na zabití.

Kdo by alespoň jednou za život v zaměstnání nenarazil na šéfa, který mu dennodenně ničí život? Stejný problém trápí trojici přátel, kteří se rozhodnou jednou provždy se svými nadřízenými zatočit a zvednou si tak zbytky svého sebevědomí.

Ale co když je šéfem věčně nadržená zubařka s výstavním tělem Jennifer Aniston? Pak jsou všechny plány předem odepsané. Doktorka Julie Harrisová totiž svůj plášť zásadně nezapíná více, než je nutné, a podřízeného Dalea má zcela ve své moci.

„Nikdy jsem nehrála postavu tak neomluvitelně chlípnou, ale jinak se to hrát nedalo. Dialogy i situace jsou tak odvázané a srandovní. Hned jsem po tom skočila,“ řekla a nové herecké zkušenosti Aniston.

Sexy zubařka Harrisová překračuje vše, co se dosud herečka odvážila na plátně ukázat. „Když jsem na své oběti seděla 20 minut jen ve spodním prádle, režisér Seth Gordon se ani na chvíli nepřestal smát,“ vzpomíná Aniston na natáčení plné erotických scén.

Podívejte se na sexy Jennifer Aniston na videu. Jako rajcovní zubařka je v komedii Šéfové na zabití právě k vidění v českých kinech.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.