Zlata Adamovská je po plastice: Jizvy na víčkách kvůli Štěpánkovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zlata Adamovská je po plastice: Jizvy na víčkách kvůli Štěpánkovi

Herečka má ještě modřinky, které skryje  make up.  Víčka už jí ale »nepřetékají« přes řasy (viz. menší foto).
Herečka má ještě modřinky, které skryje make up. Víčka už jí ale »nepřetékají« přes řasy (viz. menší foto). (Foto ČT, TV Nova)

Zlata Adamovská (52) nechce stárnout.

Proč by také měla, když dnes existují nejrůznější metody omlazování?! Adamovská, o kterou se momentálně přetahují hned dva nejsledovanější seriály – Ordinace v růžové zahradě 2 (Nova) a Vyprávěj (ČT), si proto nechala chirurgicky upravit oční víčka.

„Raději si nebudu sundávat sluneční brýle, byla jsem na operaci víček,“ pošeptala Adamovská svým kolegyním, když je před několika dny na jedné společenské akci zajímalo, proč má pořád na nose obří brýle, tzv. »masařky«.

Zřejmě chce být stále krásná i kvůli příteli, hereckému kolegovi Petru Štěpánkovi (62), který bývá často viděn, jak nad ránem vychází ze Zlatina domu v Praze 6.

Jak operace víček probíhá? Nejčastěji jde o výkon v lokální anestezii a mohou být operována zároveň horní i spodní víčka. Odstraní se přebytečná kůže, tukové výhřezy a někdy také část svalu. Po operaci jsou časté krevní podlitiny a otoky, které vymizí za 10 až 14 dnů.

„V průběhu prvních týdnů mohou být na víčku ještě malé jizvičky. Jsou však velmi jemné a nenápadné. Postupem času se zcela odbarví a stanou se neviditelnými,“ vysvětlil specialista Tomáš Doležal.



Přečtěte si
setug
20. 7. 2011 • 14:53

ostatně jako kážá, která si nechá vyřezat víčka. Zůstane jim takový vytřeštěný výraz.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.