Princ Harry: Pippa? Nemám zájem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Princ Harry: Pippa? Nemám zájem!

Od chvíle, kdy Pippa s princem Harrym stanuli bok po boku na balkoně Buckinghamského paláce, se spekuluje o jejich vzájemné náklonnosti.
Od chvíle, kdy Pippa s princem Harrym stanuli bok po boku na balkoně Buckinghamského paláce, se spekuluje o jejich vzájemné náklonnosti. (Reuters)

Před dvěma měsíci se oženil britský princ William (29) s Kate Middleton (29).

A právě od toho momentu se šušká, že to jiskří také mezi jeho bratrem Harrym (26) a nevěstinou sestrou Pippou (27). Ta se navíc nedávno rozešla s přítelem, takže jejich románku nic nebrání... Až na jeden detail – vybíravý Harry o Pippu, jejíž zadeček opěvuje doslova celý svět, nemá zájem!

„Nemám teď na holky čas, jsem moc vytížený,“ odpověděl princ na dotaz, jak je na tom s děvčaty, a upřesnil: „Jsem stoprocentně nezadaný.“ Harry tedy trvá na tom, že s Pippou jsou jen dobrými přáteli a nic víc z toho nebude.

Před měsícem se (tentokrát prý definitivně) rozešel s přítelkyní Chelsy Davy (25) a užívá si svobodného života. Jako pilot elitní jednotky má spoustu práce v armádě a možná mu ještě nějaká přibude – v Kanadě ho totiž chtějí na trůn!

Místní přívrženci monarchie by si přáli, aby se natrvalo přestěhoval do Ottawy a byl tak prodlouženou rukou své babičky královny Alžběty II. (85)!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.