Britney Spears: Třetí svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Britney Spears: Třetí svatba!

Svatba číslo 3. Budoucí manželé Britney Spears a Jason Trawick.
Svatba číslo 3. Budoucí manželé Britney Spears a Jason Trawick. (Profimedia.cz, ara)

Poprvé to byla recese. Manželství tehdy 23leté Britney Spears (29) uzavřené v roce 2004 Las Vegas s kamarádem Jasonem Alexandrem (29) bylo po 55 hodinách rozvedeno. Ještě týž rok se popová princezna vdávala podruhé.

Tenkrát už to snad myslela i vážně, jenže svazek se zpěvákem Kevinem Federlinem (33) i tak vydržel jen dva roky. A teď do toho praští potřetí! Snad jí trojka přinese štěstí...

Britney se po delším vztahu tajně zasnoubila s Jasonem Trawickem (39), vyhledavačem talentů pro showbyznys, který jí donedávna dělal také manažera.

Jason je zřejmě romantik tělem i duší a přípravy na zásnuby rozhodně nezanedbal. Nejprve své milé složil báseň a pak celé přízemí jejich domu obložil růžemi a svíčkami. Nakonec před ní poklekl s diamantovým prstenem ve tvaru květiny.

Podle dobře informovaného zdroje Britney neváhala ani minutu. Zpěvačka a maminka synů Jayden James (4) a Seana Prestona (5), které má s Federlinem, totiž touží po rodinném životě a dalších dětech!

Poklidný svatební obřad má být na Havaji poté, co Britney skončí své světové turné nazvané Femme Fatale. K velkému smutku fanoušků se z osudové ženy zřejmě na nějaký čas stane domácí puťka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.