Zpověď Ivety Bartošové: Štaidl mě bil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpověď Ivety Bartošové: Štaidl mě bil!

Bartošová se na Slovensku opět vyzpovídala ze svých traumat.
Bartošová se na Slovensku opět vyzpovídala ze svých traumat. (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Profifmedia.cz)

Stalo se to třikrát a zcela bez důvodu...

Iveta Bartošová (45) zase svléká svoje smutky! Zpěvačka, která si nyní užívá zamilované idylky po boku italského hřebce Domenika Martucciho (34), znovu promluvila o svém vztahu s Ladislavem Štaidlem (66) a servítky si při tom rozhodně nebrala. Dokonce naznačila, že známý hudebník nešel pro ránu daleko.

V obsáhlém rozhovoru pro slovenský časopis Šarm Iveta vykládala o všem možném, zejména o svých trablech s muži. A došlo i na domácí násilí. Dotaz „Byla jste bitá?“ zodpověděla takto: „Stalo se mi to třikrát a doufám, že se mi to už v životě nestane.“

Dostala tedy další, krátkou, ale o to jasnější otázku: „Bil vás Ladislav Štaidl?“ „Nechci o tom mluvit...,“ ošila se nejprve Bartošová nad pro ni stále velmi bolestivým a citlivým tématem. Ale pokračovala: „Jen k tomu dodám, že to bylo bez důvodu a vlastně jenom proto, že jsem byla úspěšná a soběstačná. Jestli to byla ješitnost, nevím... Ale nebudu je jmenovat.“

Dala tak samozřejmě vzniknout dohadům, že na ni její bývalí partneři někdy vztáhli ruku. A nejen Roman Tříska, který ji v roce 1994 unesl a dva týdny znásilňoval. „To byl jen jeden z těch případů, o nichž nechci mluvit,“ přiblížila pouze.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

O problematickém soužití se Štaidlem se Iveta zmínila už ve svém životopise. Vykreslila ho jako krutého, do sebe zahleděného despotu s násilnickými sklony. Bartošová se tu svěřuje s tím, že ji hlavně v závěru 13letého vztahu soustavně napadal, vydíral a ponižoval.

„Nechával mě hladovět a soustavně mě psychicky deptal,“ stěžovala si zpěvačka. Otázkou je, co Iveta praním špinavého prádla sleduje. Ještě docela nedávno na Štaidlovu adresu pěla ódy, neboť se prý konečně začal starat o syna Artura.

Co ještě řekla?

„Není jednoduché se uživit, protože jsem samoživitelka a otec mého syna mi nikdy mnoho nepomáhal. Až v poslední době se to změnilo.“

„S Pomejem jsem zažila i krásné časy. Ale škaredého bylo víc, takže jsem to musela skončit.“

„Chybějí mi ostré lokty. Nejsem tvrdá, nejsem hajzl ani svině. Ke každému se chovám slušně a čekám od něj totéž. V životě to tak ale bohužel nefunguje...“

„Zklamalo mě hodně lidí a – jak to říct? Dost mě jich obraloo peníze.“

„Holky, radím vám, věřte si! Jsme silné, sebevědomé. Nenechme se ponižovat od mužů!“

„Jsou období, kdy jsem unavená a trpím úzkostmi.“

„Jsem ráda, že mi teď po čtyřicítce dorostla prsa a nemusím používat vycpávky jako dosud...“



Přečtěte si
pepicka71
28. 5. 2011 • 10:15

Bil jí málo,střevo,už dávno měla být v blázinci,chudák kluk,to by mě zajímalo,co z něj jednou bude.Ta se na něm teda podepsala,nádhera.

pantonik
27. 5. 2011 • 20:43

hejhej
27. 5. 2011 • 17:36

Bartošová je debilní kráva-(krávo promiň).když se narvala do postele ženatému Štajdlovi,tak jí to nevadilo.Proč od něho neodešla.Jen s výpočitavostí.Těch facek mělo být více,ale je dost možná,že by se ji stejně v té tupé hlavince nerozbřesklo.Ta pitomá Iveta hlásá do světa stále stejně hloupé bláboly,jako je sama.

dannaa
27. 5. 2011 • 16:57

Už dost Bartošová !!!! Už toho nechej !!!! To se již nedá poslouchat !!! Dej se do pořádku a dej pokoj !!!!

fizi
27. 5. 2011 • 16:08

tak málo.Je to zlatokopka,blbá a naivní.Z každého jejího rozhovoru čiší její stupidita.Doufám,že s ní Ital zamete stejně,jako ona zametala s každým ze svých milenců.A to se divím,že se najde ještě někdo,kdo na tu tupou a neforemnou slepici ještě vleze.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.