Jiří Krampol: Z cest si vozím recepty a koření! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiří Krampol: Z cest si vozím recepty a koření!

Jiří Krampol
Jiří Krampol ( Aha! – Martin Pekárek)

Herec Jiří Krampol má rád přírodu a pobyt na chalupě je pro něho relaxací. Horší už je to s údržbou zahrady, pletím a pěstováním zeleniny. „Nejsem zkrátka ten typický kutil, co si se vším bez problémů poradí,“ říká populární herec.

„Práce na zahradě je většinou na manželce Hance... a vlastně nejen na zahradě. Když například vypadnou pojistky nebo je potřeba vyměnit žárovku, je to také na ní. Já bych mohl v takových případech nejspíš úspěšně napodobit jednoho ze známé dvojice Pat a Mat. Nejsem zase ale úplně k ničemu, mám i některé chalupářské plusy,“ říká Jiří.

Například jedna z mála věcí, co dělá opravdu rád a co mu jde od ruky, je prořezávání stromů a stříhání keřů.

„To mě naučil můj děda, který byl slavný sadař. Keře pak ozdobím pestrými květy, které k nim nepatří, čímž spolehlivě zamotám hlavu kolemjdoucím. Také rád griluji a vařím. Z cest po světě jsem si přivezl spousty koření a receptů. Hlavně rád připravuji jídlo pro víc lidí, když si třeba na Okoř pozveme nějaké kamarády. O to mám pak větší radost, že jim to chutná. A také peču výborné dalamánky!“ zdůrazňuje Jiří Krampol.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.