Princezna Kate a princ William si vybrali stejný slib jako Diana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Princezna Kate a princ William si vybrali stejný slib jako Diana!

Kate a William vypadají velice šťastně.
Kate a William vypadají velice šťastně. (reprofoto NBC)

Kate Middleton nebude princovi Williamovi slibovat oddanost. Kate si vybrala stejný svatební slib, jako před třiceti lety Williamova matka, princezna Diana.Navíc se vzepřela ještě jednou, když si vymínila napsat vlastní vzkaz.

Princ William a Kate Middleton napsali svůj vlastní vzkaz do královského svatebního programu. Porušili tím tradici, podle níž tento úkol připadá arcibiskupu z Canterbury.

„Jsme rádi, že s námi můžete oslavit chvíle, které se, jak doufáme, stanou v našem životě nejšťastnějšími. Pozornost, jaké se nám dostalo od tolika lidí během našeho zasnoubení je neuvěřitelně dojemná. Rádi bychom proto využili příležitosti a poděkovaly každému za jeho vřelost a laskavost,“ píše se v něm.

Víc než 100 policistů se podílelo na rozhánění anarchistů. Nejméně 13 lidí bylo zatčeno kvůli násilnému chování. Během obřadu už ale probíhalo vše jako po másle a po výtržnostech nebylo ani vide ani slechu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.