Zemětřesení na Primě: Stop pro Genzera a Suchánka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zemětřesení na Primě: Stop pro Genzera a Suchánka!

Scénky v pořadu Partička zřejmě nepřilákaly dost diváků.
Scénky v pořadu Partička zřejmě nepřilákaly dost diváků. (Aha! – Martin Hykl)

Jarní novinky Primy se změnily v noční můru! Po neúspěchu show Šéfka Prima »zařízla« další pořad, na nějž tolik sázela. Do propadliště dějin na nějaký čas míří zábavní pořad Partička Michala Suchánka (45) a Richarda Genzera (44).

Zemětřesení už postihlo seriál Aféry s Pavlem Křížem (49). „Rozhodli jsme se Aféry přesunout do jiného vysílacího času, který bude atraktivnější pro diváky,“ řekla mluvčí televize Jana Mrákotová.

Aféry, které nově poběží v neděli, v pátek nahradí prověřené Vraždy v Midsomeru.Nejistý osud podle informací Aha! čeká také Partičku, kvůli které na Primu z Novy utekli baviči Suchánek a Genzer.

Formát, který na Slovensku sbírá jedno ocenění za druhým, u nás totiž propadl. „Partička bude mít krátkou přestávku a v ní televize Prima nabízí divákům unikátní možnost určit si čas, kdy ji budeme vysílat.

Hlasování končí 22. dubna a diváci budou mít na výběr hned deset možností,“ dodala Mrákotová.Genzer se Suchánkem ale truchlit nemusejí, i kdyby jim partičku zrušili úplně.

Prima minulou neděli uvedla první díl pořadu Máš minutu, který oba moderují, takže o živobytí mají ještě nějaký čas postaráno. Do hlubokých nočních hodin ale zamířila reality show Šéfka, jejíž sledovanost vytrvale klesá.

Změny v programu

Pátek 15. dubna

20.00 Vraždy v Midsomeru

22.00 Show Jana Krause

23.10 40 let panic

Neděle 17. dubna

20.00 Máš minutu

21.10 Aféry

22.05 Tango a Cash



Přečtěte si
zadnice
13. 4. 2011 • 14:53

Prima neustále mění časy vysílání, stejně to není k ničemu. Stále jen reklalamy, reklamy a zase reklamy. Pořady typu Partička, Aféry, Šéfka apod. vůbec nevysílejte. Prima se chová naprosto amatérsky.

juanab
13. 4. 2011 • 13:47

Myslím, že by se mladí lidé i dívali, ale na skutečně kvalitní improvizace. Kdysi byly improvizované forbíny Werich/Voskovec později Werich/Horníček nebo Hovory H, i když základní téma herci věděli, jen bylo prostě na nich, kam až ho dotáhnou. Jenže to předpokládá skvělé herce a navíc vzdělané, aby se na humoru projevila jiná úroveň než úroveň čtvrté cenové. To ovšem těžko očekávat od podprůměrného herce Suchánka a vysloužilého tanečníka Genzera, který hraje asi tak, jako horší ochotník. Někdo je tu přiřadil k Bohdalové, což mi spravedlivé nepřijde. Bohdalové je dnes dávno za zenitem, ale bývala to výborná herečka (v divadle třeba Kočičí hra nebo Dům na nebesích, to stojí ze záznamu za shlédnutí ještě dnes). Její problém je, že neumí elegantně odejít, aby se na ni takhle vzpomínalo. Problém S+G je ten, že nikdy neměli přijít nebo se aspoň nepokoušet o formát, který je naprosto nad jejich síly a možnosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.