Exkluzivní fota ze silvestrovské Ordinace v růžové zahradě 2 - Z Rychlého je mánička | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exkluzivní fota ze silvestrovské Ordinace v růžové zahradě 2 - Z Rychlého je mánička

Čestmír Mázl - Co ho čeká: Má pořádný škraloup, pošlou na něj kárnou komisi. Čestmír (Petr Rychlý) musí zpacifikovat syny Holíky, vyměnit Boba Marleye za ruské častušky a schovat tričko s americkou vlajkou...
Čestmír Mázl - Co ho čeká: Má pořádný škraloup, pošlou na něj kárnou komisi. Čestmír (Petr Rychlý) musí zpacifikovat syny Holíky, vyměnit Boba Marleye za ruské častušky a schovat tričko s americkou vlajkou... (TV Nova)

Soudruhu doktorovi Čestmíru Mázlovi alias Petru Rychlému (45) konečně nefouká na hlavu! Prakticky z hodiny na hodinu mu totiž »koleno« na hlavě zarostlo bujnou kšticí! A mohutné kotlety podle módy 60. a 70. let minulého století vyrašily i na skráních Vlastimila Zavřela (56)! To vše v rámci silvestrovské Ordinace v růžové zahradě 2, z níž má deník Aha! první exkluzivní fota!

Největší změnu vzhledu v díle Ordinace, který se netají inspirací u populárního konkurenčního retro seriálu Vyprávěj, prodělal Rychlý. Ten si coby autor námětu i režisér epizody poručil vlasatou paruku. Takovou kštici neměl ani jako mladík. V současnosti plešatějící hvězda Ordinace si během natáčení mohla alespoň zavzpomínat, jaké je to mít hlavu v teple.

To Zavřel alias Jindřich Valšík v epizodě poskládané jako mozaika příběhů z totality vystupuje jako vážený stranický funkcionář. Na plac nastoupil s kožešinovou čepicí na hlavě a v luxusním kožichu. Objeví se ale i dobově křiklavě nalíčená Markéta Plánková (MUDr. Magda Tárová) v šatech z krepsilonu, Rychlého seriálový syn Ladislav Ondřej (Jakub Mázl) s luxusní čelenkou ve vlasech, Rychlého pravý syn Ondřej Rychlý (postava Jakuba Konráda) v »prďácké« a hypermoderní džínové bundičce…

A jak se vlastně děj seriálu v minulosti ocitne? Jeho doktor Mázl při službě postupně několikrát usne a bude se mu zdát několik příběhů z období padesátých až devadesátých let. A podle obrázků se zdá, že se máme vážně na co těšit!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.