Tom Cruise: Já si jen tak sedím... Vysmívá se smrti a dovádí ve výšce 828 metrů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tom Cruise: Já si jen tak sedím... Vysmívá se smrti a dovádí ve výšce 828 metrů!

Výš už to nešlo. Herec sedí na samém vrcholu 828 metrů vysokého hotelu.
Výš už to nešlo. Herec sedí na samém vrcholu 828 metrů vysokého hotelu. (Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz, ara)

Smrtí pohrdá a nervy má ze železa. Herec Tom Cruise (48) se během natáčení v Dubaji nechal helikoptérou vynést až na samý vrchol 828 metrů vysokého mrakodrapu a tam se zcela v pohodě uvelebil, jako by šlo o nějakou lavičku dole u cesty. Ostatní trnuli hrůzou, ale s Cruisem ta závratná výška ani nehnula.

Když se před třemi týdny pohupoval na laně ve 124. patře před okny luxusního dubajského hotelu Burdž Chalífa, mysleli všichni, že dál už herec ani nemůže zajít. Dnes je všechno jinak. Cruise, který po natáčení v Praze pokračuje v Dubaji v práci na čtvrtém pokračování kultovního filmu Mission: Impossible, je mrakodrapem zcela posedlý a odmítá se nechat zastoupit kaskadérem.

„Dlouho se na tuto scénu připravoval. Věří, že pokud to natočí on sám, diváci pak budou mít větší důvěru v jeho postavu,“ říká Cruisova mluvčí. Herec sám si své největší číslo nechal na konec jako překvapení. „Budu tam nahoře, víc vám neřeknu,“ slíbil před několika dny.

Že až úplně nahoře v 828 metrech, to nikoho ani ve snu nenapadlo. Cruise sice jistila bezpečnostní lana, ale i tak šlo o kousek, který hned tak nějaký herec nepřekoná.

Burdž Chalífa je oázou luxusu, kterou teď navíc proslaví hollywoodský film.

Drsňák Tom Cruise.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.