Adamovská a Kanyza - Tady padla první pusa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Adamovská a Kanyza - Tady padla první pusa!

Hofman v podání Jana Kanyzy Zlatu svádí již delší dobu. Po náročném dni, kdy jí byl Hofman oporou, mu už ale Běla neodolá...
Hofman v podání Jana Kanyzy Zlatu svádí již delší dobu. Po náročném dni, kdy jí byl Hofman oporou, mu už ale Běla neodolá... (TV Nova)

Herečka Zlata Adamovská (51) platí za velkou svůdnici! Ve skutečném světě si i ptáci na střechách štěbetají o jejím vztahu s kolegou Petrem Štěpánkem (62), v seriálu mu ale naopak utíká! Už dnes večer si v televizi začne románek s Janem Kanyzou (62), který hraje ředitele Hofmana! A dojde na vášnivé políbení, při kterém ale budou nečekaně přistiženi.

..

„Nedaleko Kamenice havaruje autobus plný dětí. Na chirurgii pomáhá i Viktor Hofman (Kanyza) a snaží se Bělu, kterou hraje Adamovská, podpořit. Běle to totiž připomene případ, kdy jí zemřela pacientka a rodiče dítěte ji z toho vinili. Po náročném dni se loučí s Viktorem a políbí se. Jenže to vidí Jindřich Valšík, bratr jejího manžela Eduarda,“ prozradila mluvčí seriálu Eva Měšťáková.

Bělina nevěra se svého odhalení dočká vskutku bleskově. Ale ani ředitel Hofman není svatý a chystá se i přes románek s Bělou na luxusní dovolenou. Tam hodlá pozvat Aničku Fryntovou v podání Anny Stropnické (21).

Jak tyto vztahové peripetie dopadnou, můžete sledovat již dnes večer od 20 hodin na TV Nova.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.