Honička Absolonové: Z Barrandova na Václavák za 10 minut! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Honička Absolonové: Z Barrandova na Václavák za 10 minut!

Monika Absolonová musela hodně spěchat, aby stihla Atleta roku.
Monika Absolonová musela hodně spěchat, aby stihla Atleta roku. (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Monika Absolonová (34) se včera pořádně zapotila! Sotva ve StarDance IV se svým tanečníkem Václavem Masarykem (20) dotančila, už už musela pospíchat na Václavské náměstí, kde v hotelu Ambassador spolu s Alešem Hámou (37) moderovala Atleta roku. Na zbytečné prostoje nebyl čas, protože na raketový přesun měla jen 10 minut!

Přesně rok poté, co se úplně stejně honil její moderátorský kolega Háma, si to Absolonová zažila na vlastní kůži. Čekal ji přesun do 9,5 km vzdáleného místa. „Monika pochopitelně musela být na závěrečném vyřazování, takže na přesun do Ambassadoru jí zbývalo něco kolem deseti minut,“ nechal se slyšet zdroj ze zákulisí taneční soutěže. Do karet jí v tomto případě hrál fakt, že v tuto dobu, navíc v sobotu, byla Praha prázdná, takže se jelo o to lépe.

Včerejší StarDance se neslo tak trochu ve znamení nejrůznějších zranění. Saša Rašilov (38) všechny svoje fanynky překvapil mužnou ozdobou v podobě monoklu, zatímco Filip Sajler (31) odtančil s natrženým svalem a obvázanou nohou, ale celou dobu se snažil nedat na sobě nic znát.

Monika Absolonová se svým tanečním partnerem Václavem Masarykem.

Saša Rašilov přitančil s monoklem.

»Kluk v akci« Filip Sajler: Zatančil i s natrženým svalem!

To je smůla! Jako by nestačilo, že kuchař Filip Sajler (31) byl kvůli svému tanečnímu (ne)umění od začátku outsiderem soutěže, ještě si v pátek na tréninku natrhl sval a skoro to vypadalo, že jeho účast v prvním vyřazovacím kole bude vážně ohrožena.

„Dost mě to bolí, ale doktoři se ze všech sil snažili dát mě dohromady, takže večer určitě vystoupím. Ale za výsledek neručím,“ rozesmál všechny přítomné Sajler krátce před generálkou. Jeho odvahu a odhodlání ocenili nejen ostatní soutěžící a televizní diváci, ale hlavně jeho taneční partnerka Veronika Šmiková (20), pro kterou je tanec po boku outsidera velkou výzvou.

Filip Sajler ukázal nohu s natrženým svalem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.