Zpěvákovi Janku Ledeckému shořelo auto - Chtěli ho zabít?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Zpěvákovi Janku Ledeckému shořelo auto - Chtěli ho zabít?!

Janek Ledecký
Janek Ledecký (Aha! – Martin Hykl, ara)

Auto zpěváka Janka Ledeckého (48) minulý týden shořelo na benzinové pumpě mezi Mnichovem a Innsbruckem. A nejspíš ne jen tak samo od sebe! Policie nyní prošetřuje, co stojí za záhadným vzplanutím vozu. Ledecký jel se svou dcerou Ester (14) na snowboardový trénink na ledovec, který však nezdolali. Málem však zapříčinili výbuch obrovské benzinky. Musela zasahovat tři hasičská auta, policie i záchranka.

„Auto jsme museli nechat odtáhnout, teď je u policejních techniků a podle výsledků zvážíme, jestli podáme trestní oznámení,“ řekl deníku Aha! Ledecký. A jak se to všechno seběhlo? „Natankoval jsem benzin, šel jsem ho zaplatit, když najednou za mnou přiběhla naše snowboardová trenérka, že se kouří z ventilátorů našeho vozu,“ popisuje hrozný zážitek Ledecký, který i v zadýmeném autě zvládl strčit klíče do zapalování, zařadit neutrál a společně s několika lidmi odtáhnout auto dál od benzinového stojanu.

„To už ale auto začalo hořet celé, nedokážu si představit, co by se dělo, kdybychom to nestihli odtlačit. Najednou tam byla tři obrovská hasičská auta, záchranka i policie. Do auta jsem vystříkal celý práškový hasicí přístroj. Stejně ale museli zasáhnout hasiči, aby můj vůz uhasili,“ řekl deníku Aha! zpěvák, který ani týden po nehodě neví, proč vlastně auto vzplálo.

Kdo chtěl ohrozit jeho a život jeho dcery? „Je to celé v šetření, rozhodně není něco takové úplně běžné a normální. Auto samozřejmě není pojízdné, je u policejních techniků, kteří zkoumají příčinu, podle toho pak zvážím podání trestního oznámení,“ tvrdí ještě dnes vyděšený zpěvák, který je rád, že vozidlo nezačalo hořet za jízdy. „Při té rychlosti na dálnici si nedokážu představit, co strašného by se mohlo stát, jsem ale i rád, že se nám auto podařilo odtlačit od tankovacích stojanů,“ dodává.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.