1. finálové kolo Talentmanie. Diváci rozhodli za rodiče: Davídek skončil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

1. finálové kolo Talentmanie. Diváci rozhodli za rodiče: Davídek skončil!

Davidek Dostál zatancoval opět několik formací Michaela Jacksona.
Davidek Dostál zatancoval opět několik formací Michaela Jacksona. (TV Nova)

Talentovaný a hlavně bojovný imitátor Michaela Jacksona Davídek Dostál (7), jehož životní osud stíhaný obrnou dojal všechny diváky show Talentmania, skončil v prvním finálovém kole soutěže. Kupodivu ale o jeho osudu nerozhodli jeho rodiče, kteří se předem nechali slyšet, že ve finále ze soutěže odstoupí, ale televizní diváci.

Ti totiž do superfinále poslali ze vzájemného souboje talentovaného stepaře Tobiáše Košíra. Davídek si ze svého vyhazovu ale velkou hlavu nedělá. Ba naopak! V přímém přenosu se nechal slyšet, že by si přál, kdyby postoupil dál právě jeho soupeř. A stejného názoru byla i porota!

„David má svou vlastní soutěž. A v ní je vítěz. Každé ráno musí vstát a bojovat, dokud nejde spát. Před několika týdny byl na vozíku a nyní chodí. To je zázrak a David dokázal, že má srdce bojovníka,“ nešetřil chválou Paľo Habera.

A to, že stojí na nohou, za svůj největší životní úspěch považuje i samotný Davídek. A nyní má jen jedno další přání. A kupodivu to nebylo vítězství v soutěži a s ním spojený zisk 4 milionů korun. „Přál bych si běhat. To bude moje další vítězství,“ dojal všechny v sále David.

Do superfinále Talentmanie postupují: Zpěvák Milan Sulej, taneční duo Hybrid‘s Crew.

Do finále Česko Slovensko má talent postupují: Zpěvačky sestry Winklerovy, taneční skupina Křečkovi muži.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.