Gavriely pustila milence za Farnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Gavriely pustila milence za Farnou!

ÚTERÝ 19. ŘÍJNA - Kytarista přebývá v domě své milenky Martiny Gavriely
ÚTERÝ 19. ŘÍJNA - Kytarista přebývá v domě své milenky Martiny Gavriely (Aha! –Kundrát, Hykl, Pátek, topky.sk)

Moderátorka VIP zpráv Martina Gavriely (32) podle vlastních slov konečně našla životní štěstí. Deníku Aha! se svěřila, jak to má s milencem, kytaristou Marcusem Tranem (25), se kterým se již několik týdnů vídá a nastěhovala si ho i domů.

„Jsem šťastná. Nic mi nechybí. O Marcusovi mluvit nebudu, ale můžu potvrdit, že zažívám jedno z nejhezčích životních období,“ svěřila se deníku Aha! Gavriely, která se dle našich informací nechce o svém vztahu rozmluvit hlavně kvůli zpěvačce Ewě Farné (17), které Marcuse přebrala.

„Marcus nechce Ewě ublížit. Snažili se svůj vztah sice utajit, ale nešlo to. Chtěli by být neustále spolu, ale dokud se to s Ewou nevyřeší, nebudou se veřejně scházet,“ vysvětlila Martinino mlčení jedna z jejích kamarádek. Samotný Marcus zatím před veřejností i Ewou hraje dvojí hru, na středečním předávání hudebních cen v Bratislavě se s Ewou tvářili jako zamilovaný pár.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.