Tom Cruise v Talentmanii: Ano, nebo ne? Nova: Bude to fofr... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Tom Cruise v Talentmanii: Ano, nebo ne? Nova: Bude to fofr...

PRAHA - STARÉ MĚSTO, PÁTEK 18.30 - Film Mission: Impossible IV se sice natáčí v Praze, odehrává se však v Rusku. Filmaři kvůli tomu přejmenovali restauraci U Kapra na »moskevský« non-stop Ryba v láhvi.
PRAHA - STARÉ MĚSTO, PÁTEK 18.30 - Film Mission: Impossible IV se sice natáčí v Praze, odehrává se však v Rusku. Filmaři kvůli tomu přejmenovali restauraci U Kapra na »moskevský« non-stop Ryba v láhvi. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Na televizi Nova probíhají takřka vojenské manévry v souvislosti s možnou účastí amerického herce Toma Cruise (48) v československé show Talentmania! Grafické oddělení už dokonce dostalo za úkol vytvořit upoutávky pro případ, že by se Cruise přesvědčit podařilo!

Jestli však hvězda, která má o víkendu svůj nový film Mission: Impossible IV natáčet v Bratislavě, odkud je vysílaná i Talentmanie, vábení televize vyslyší, je zatím nejasné.

„Rozhodnutí ze strany pana Cruise zatím nemáme, platí to, že naše nabídka je ložená. Je možné, že se vše rozhodne na poslední chvíli. Máme připraveny varianty, jak jej v Talentmanii prezentovat, nebudeme je však prozrazovat,“ říká mluvčí televize Nova Michaela Fričová.

Podrobnosti odmítla specifikovat, stejně jako to, čím televize Cruise láká. Finanční motivace je u něj prý nepravděpodobná. V každém případě, pokud Cruise ke svému účinkování svolí, bude vše dost narychlo. „Je možné, že budeme dost improvizovat,“ dodává Fričová.

Hlavu »v pejru« by mohl mít i moderátor Leoš Mareš, který by s Cruisem musel komunikovat anglicky...

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.