Poslední klapka Troškovy pohádky: Princ Vágner ukázal dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Poslední klapka Troškovy pohádky: Princ Vágner ukázal dceru!

Fotografie
Fotografie (internal)

Režisér Zdeněk Troška (57) v ateliérech na Barrandově slavnostně dokončil natáčení nové pohádky Čertova nevěsta, jejíž převážná část vznikala v jižních Čechách! Vedle Sabiny Laurinové (38), Davida Suchařípy (45) či Františka Němce (67) se zde objeví i Petr Vágner (33), známý coby záchranář Radim z Ordinace v růžové zahradě 2! Ten na pohádkové natáčení přivedl i svou malou dceru Lili (3)!

„V pohádce hraju německého prince,“ prozradil Nedělnímu Aha! Vágner, jehož dcerce se na natáčení pohádky velmi líbilo. A to i přesto, že se to na filmařském placu hemžilo čerty pod vedením samotného Lucifera Františka Němce. Ve výpravných barokních kostýmech, které pohádce za čtyřicet milionů korun dodávají patřičný lesk, však herci nebyli téměř k poznání.

„Božena Němcová to psala trochu jako horor, a takhle jsem to na plátno převést nemohl, to by snad lidi i odcházeli z kina. Chtěl jsem, aby to bylo romantické, hezké, milé, aby tam sice bylo napětí a aby se i maličko báli, aby to bylo tak akorát napínavé,“ říká o svém novém filmu Troška. Do kin by se Čertova nevěsta měla dostat v únoru.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.