Šestašedesátka Františka Janečka: Od své ženy jsem dostal píseň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šestašedesátka Františka Janečka: Od své ženy jsem dostal píseň!

Na oslavě ne-mohla chybět Janečkova manželka Tereza Mátlová s dcerou Emily.
Na oslavě ne-mohla chybět Janečkova manželka Tereza Mátlová s dcerou Emily. (Aha! – David Kundrát)

Boss bossů českého showbyznysu František Janeček oslavil 66. narozeniny ve velkém stylu! Na večírek do luxusního Kampa hotelu sezval na 350 hostů těch nejslavnějších jmen! „Všichni mi udělali velkou radost! Karel Gott, Jiřinka Bohdalová, Štefan Margita nebo Monika Absolonová, která se mnou vydržela slavit nejdéle. Odcházela z hostů poslední a vezli mě s přítelem ještě domů,“ pochlubil se včera Janeček.

Dárků prý dostal bezpočet, ale z lásky jen ten od své Terezy, s níž má dvouletou dceru Emilly Anne. „Moje žena mi krásně zazpívala. Je to moje žena, považuji ji za ni, i když před oltářem jsme ještě nestáli. Ale všechno bude,“ směje se producent, který hned ráno po oslavě vyrazil na jednání do Německa s americkými partnery. Janeček, který v Česku produkoval už muzikály Bídníci či Miss Saigon, chystá přivézt přímo z Broadwaye další »majstrštiky«.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.