Vondráčková zpívala pro povodně - A vítala déšť! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Vondráčková zpívala pro povodně - A vítala déšť!

V Přerově vystoupili (zleva) Šárka Vaňková, Leona Machálková, Helena Vondráčková, Michal David a Klára Kolomazníková.
V Přerově vystoupili (zleva) Šárka Vaňková, Leona Machálková, Helena Vondráčková, Michal David a Klára Kolomazníková. (pro Aha! – Tomáš Pánek)

S pomocí vyplavenému Přerovu zpěvačka Helena Vondráčková (63), hitmaker Michal David (50) a Leona Machálková (43) ani minutu neváhali. Jaké ale bylo překvapení hostů, když se Helena na dobročinném povodňovém koncertu vytasila se svým hitem Já vítám déšť.

..

Nadšení fanoušci, jichž se na přerovském koncertě sešlo přes patnáct stovek, to Vondráčkové rozhodně neměli za zlé. Přijela přece pomoci dobré věci a její zpěv na povětrnostní podmínky naštěstí neměl sebemenší vliv.

„Od sponzorů se vybralo 250 tisíc, dalších 300 tisíc se utržilo na vstupném, to je bezvadné,“ pochvaloval si zpěvaččin manžel a manažer v jedné osobě Martin Michal. „Byla tam úžasná atmosféra, přišlo více než 1500 lidí, kteří si to náramně užili,“ dodal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.