Nicole Kidman: V soukromí cudná, před kamerou nahá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nicole Kidman: V soukromí cudná, před kamerou nahá!

Fotografie
Fotografie (internal)

Australská herečka Nicole Kidman (42) a exmanželka Toma Cruise je mimo kamery decentní dámou, které focení sexy fotek nic neříká. Jakmile je ale tato krásná zrzka před kamerou, zábrany padají, nahota ji problém nedělá.

Hvězda velkofilmu Austrálie Nicole Kidman je jednou z nejklidnějších hollywoodských hvězd. Vede ukázkově spořádáný život – stará se o dvouletou dceru Sunday Rose, kterou má s manželem Keithem Urbanem, nevymetá večírky, nedělá skandály. Proto je vyloučeno, že by snad sama o své vůli nafotila nahé fotky.

Jenže jakmile přijde Nicole před kameru, je svlečená raz dva. Scénáristé i režiséři si jsou vědomi jejího dokonalého těla, které si v poslední době ještě nechala vylepšit zvětšením poprsí. Jen málo z nich si nechá ujít příležitost mít ji ve svém filmu v rouše Evině. Vybrali jsme pro vás proto nejlepší fotky z natáčení. Podívejte se, jak to Kidman ve filmech sekne.

ČTĚTE TAKÉ:

Nicole Kidman má nová prsa!

Kidman kost a kůže... Nicole, že by anorexie?

Nicole Kidman: Moji tvář vyžehlila příroda!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.