Polonahá Renata Langmannová: Tohle že je anorektička?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Polonahá Renata Langmannová: Tohle že je anorektička?!

Renata Langmannová je nebezpečně sexy.
Renata Langmannová je nebezpečně sexy. (Fashiondays.cz)

Modelka Renata Langmannová (23) se znovu svlékla! Tentokrát se nefotila v rouše Evině, jako tomu bylo před časem pro jeden pánský magazín, ale v luxusním prádélku Victoria´s Secret. Česká Miss 2006 se totiž stala tváří kampaně, která bude spuštěna příští týden!

Modelka, která v současné době boduje hlavně v italském Miláně, nafocením zároveň popřela, že by měla problémy s příjmem potravy, z nichž ji zlí jazykové stále podezírají.

„Možná mám o nějaké to kilo míň, bude to ale nejspíš tím, že jsem před časem začala pravidelně cvičit. V jídle se rozhodně nijak neomezuji,“ popírá zvěsti o možné anorexii Langmannová, která zmíněné prádlo už jednou předváděla.

„Renata byla jasná volba. Je to sympatická, krásná mladá dáma – přesně takovou dívku jsme pro naši kampaň potřebovali. Skvěle se s ní spolupracovalo,“ pochvalovala si Lenka Tungová ze zastupující agentury.

Zvěstím o anorexii se modelka jenom směje.

Česká Miss 2006 se stala tváří kampaně, která bude spuštěna příští týden.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.